Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiutin

Żadnego znoszenia sankcji nałożonych na Rosję

Polecane posty

Gość Fiutin

Benzyna po 4, 60 zł, jabłka po niecałe 2 zeta za kilogram,mięcho tanieje..... Polacy chcą aby sankcje były jak najdłużej !! :D

Benzyna to jeszcze ok ale jabłka i mięso to przy utrzymaniu sankcji za 2 lata będziemy importować ;)

Gość Euro po 100 rubli
Niech zdychaja sabaki🖐️

Gość gość
a gdzie te mieso tanieje bo nie widze w sklepach by tak bylo

Gość gość
pulchny dziś Benzyna to jeszcze ok ale jabłka i mięso to przy utrzymaniu sankcji za 2 lata będziemy importować xxx Co ty bredzisz? Jesteśmy jednym z największych eksporterów jabłek. To jakim cudem będziemy importować, kiedy jabłek, które nie pójdą na eksport do Rosjii mamy od cholery? To samo z mięsem. Po co coś sprowadzać, kiedy tego jest dużo na rynku? Kiedy wywozimy naszą lepszą żywność, to na nasz rynek zostaje syf i sprowadzamy zagraniczną truciznę.

Gość na pohybel iwanom
jeszcze bardziej śrubę przykręcić iwanowi,niech zdycha z głodu sobaczy syn...

Gość gość
czekam na chwilę,kiedy w rosji głód zapanuje,ludzie wyjdą na ulicę,będą żądać obalenia tyrana z KGB,nie znoście sankcji i embarga,chcę zobaczyć tego czerwonego gnoja na kolanach...

Gość 12.01 Jeśli polscy producenci jabłek i mięsa nie będą mieli gdzie sprzedać swoich produktów albo ceny będą całkiem nieopłacalne to po prostu wytną sady i zlikwidują chlewnie . :( Jaśniej już nie potrafię :O

Gość chłopa nie lubie
ja mam w d... polskiego rolnika,ważne dla mnie że jabłka w sklepie za 1,20 a nie 3,50,przejrzyjcie na oczy,polski chłop,ostatni grosz by z nas wydoił,ciągle płakał będzie że bida,kasy nie ma,gospodarka się nie opłaca,a popatrzcie na ich domy,samochody,maszyny rolnicze,oko wam zbieleje,mieszkam w terenie wiejskim,widzę jak bambry wyglądają,strach pomyśleć co to będzie po takim wyniku wyborczym PSL,zajeżdżą nas chłopki...:o

Gość gość
Najpierw niech odda Krym i wyniesie sie ze swoimi zielonymi ludzikami z Ukrainy.

gość dziś Najpierw niech odda Krym i wyniesie sie ze swoimi zielonymi ludzikami z Ukrainy. A to jak najbardziej

Gość gość
krymu nie odda,bo to rejon ważny strategicznie,bazy tam mają swoje i boją się że jak unia weżmie ukrainę w swoje łapy ,to i krym mogą tracić,ale dombas powinien oddać sku....syn.

Gość gość
Nie chca jablek, to niech zdychaja z glodu🖐️

Gość gość
u mnie w sklepie schab b/k kosztuje 13,50 a na wiosnę był po16zł,jest różnica? chłopek na targu mleko sprzedawał po 2,50,dziś po zecie ma,jest różnica? po mojej miejscowości chodzą chlopki po domach i pytają czy ćwiartki czy połówki prosiaka nie trzeba,a wypier/dalaj chłopku,jak było mięso drogie,na wiosnę przed Wielkanocą,to nigdzie kupić nie można było prosiaka,bo na skupy oddawali,teraz chodzą i skamlą,wypier/dalać na marsa brudasy...

Gość gość
Ciemność, widzę ciemność... Taki chłopek ma zysk z hodowli malutki, wliczając to co on musiał wyłożyć z własnej kieszeni. Na cenę ostateczna wpływają pośrednicy i rzeźnia.

Gość gość
jak się w wawce mieszka i mleczko w markiecie kupuje,to pojęcie marne o chłopku,ja mam ich za rogiem,za płotem,widzę i czuję chłopka w świątek piątek itd...

Gość gość
trzeba być idiota sadząc, że rolnik ma jakieś kokosy z produkcji :o ceny nabijają pośrednicy, głównie partyjni z PSLu !!!! rolnik dostaje psie grosze :o

Gość Młody Panslavista
Biedne NATOwskie klakiery :( Zamarzyły się hamerykańskie bazy pod Ługańskiem i Sewastopolem a tu taka niemiła niespodzianka. Baz nie będzie a łunia ma kolejnego darmozjada do utrzymania - tym razem w postaci banderowskiej UPAiny :D🖐️ A co do produktów rolnych - przypominam że żywność produkuje się na całym świecie a nie tylko w dominiach waszyngtonu i brukseli. Owoce można z powodzeniem sprowadzić z państw Azji, Afryki czy Ameryki południowej.