Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem facetem i boje się zrobić pierwszego kroku

Polecane posty

Gość gość

mam dziewczynę od roku i jeszcze tego nie robiliśmy . Ona się wstydzi więc na pewno pierwsza tego nie zaproponuje a ja nie chcę się narzucać i nie chcę by myślała że chodzi mi tylko o jedno

Gość gość
zrobić kogo co pierwszy krok a nie pierwszego kroku a poza tym nie myśl o seksie, to ją zniechęci, skoro ona tego nie potrzebuje i jest z Tobą to znaczy, że jest dobrze jak jets

Gość gość
Jestem facet i mam swoje potrzeby i chyba wydaje mi się że ona tez powinna tego chcieć ,chyba po roku jest już gotowa ? mamy już po 20 lat więc .

Gość gość
a wydajesz na nią kasę? bo znam takie przypadki, że dziewczyna spotyka się z facetem, ale on nigdy jej nic nie kupił nie postawił , ona go nawet nie pocałowała, a potem spotyka innego, on jej stawia kolację, wino, ona idzie z nim do lozka od razu , traktują jak dżentlmem

Gość gość
rozumiem, że tylko twoje potrzeby są ważne, skoro tak piszesz. Skoro się boisz, to widać, że aż tak bardzo ci nie zależy :) A wy w ogóle ze sobą nie rozmawiacie, że ani ona twoich potrzeb nie zna po roku znajomości, ani ty jej? To o czym gadacie ze sobą?

Gość gość
gadamy o studiach, imprezach, znajomych , o życiu gwiazd, plotki, przepisy na obiad

Gość gość
a wy jesteście w ogóle parą, czy kumplami? Bo o takich rzeczach to ze znajomymi się gada :)

Gość gość
chyba oczywiste, że napisał to podszyw? :D