Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jetem najwspanialszy.

Polecane posty

Gość gość

Kocham przyrodę, umiem gotować, codziennie sprzątam, piorę, zajmuję się dziećmi siostry i szwagra, ubieram się modnie (rurki), mam pomalowane włosy, jestem miły, kocham muzykę pop, mam poglądy lewicowe, nie myślę o seksie, jestem księgowym (praca ta to całe moje życie i pasja), a mimo to nie mam kobiety. Co z wami jest nie tak, że wolicie jakichś wariatów a nie mnie?

Gość szarik na 102
Daj się ugryżć psu w d**e,wtedu lasek bedzie kupe.

Gość gość
Nie rozumiem?

Gość gość
Szarik do Ciebie podbija. Łap okazję, druga może się nie pojawić

Gość gość
Szarik jest kobietą?

Gość gość
kolejny zmanierowany nieudacznik ,albo to ten sam :D

Gość szarik na 102
Jak dalej liżą cię koty,to nie pozbędziesz się cnoty. I co tu rozumieć,to poprostu trzeba umieć.

Gość gość
Czy to ważne czy jest kobietą? Jest gorrrący i jest na miejscu

Gość gość
Skąd wiesz, że lubię koty?

Gość szarik na 102
Nie mam żony,ale mam dwa ogony. Zostaw koty i weż się do roboty. Zamien rurki na ogórki,kużwa...czas obrać się ze skórki. Z górki na pazurki,mizeria to też ogórki...

Gość uległy chłopak
wow,jesteś cudowny,aż sie zawstydziłem!onieśmielają mnie tacy seksowni mężczyzni :) ja jestem delikatnej urody,szczupły i wrażliwy,podobasz mi sie :)

Gość gość
ycie uczucioweJetem najwspanialszy. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Jetem najwspanialszy. gość dziś Kocham przyrodę, umiem gotować, codziennie sprzątam, piorę, zajmuję się dziećmi siostry i szwagra, ubieram się modnie (rurki), mam pomalowane włosy, jestem miły, kocham muzykę pop, mam poglądy lewicowe, nie myślę o seksie, jestem księgowym (praca ta to całe moje życie i pasja), a mimo to nie mam kobiety. Co z wami jest nie tak, że wolicie jakichś wariatów a nie mnie? szarik na 102 dziś Daj się ugryżć psu w d**e,wtedu lasek bedzie kupe. gość dziś Nie rozumiem? gość dziś Szarik do Ciebie podbija. Łap okazję, druga może się nie pojawić gość dziś Szarik jest kobietą? gość dziś kolejny zmanierowany nieudacznik ,albo to ten sam smiech.gif szarik na 102 dziś Jak dalej liżą cię koty,to nie pozbędziesz się cnoty. I co tu rozumieć,to poprostu trzeba umieć. gość dziś Czy to ważne czy jest kobietą? Jest gorrrący i jest na miejscu gość dziś Skąd wiesz, że lubię koty? szarik na 102 dziś Nie mam żony,ale mam dwa ogony. Zostaw koty i weż się do roboty. Zamien rurki na ogórki,kużwa...czas obrać się ze skórki. Z górki na pazurki,mizeria to też ogórki... Inne tematy z tej kategorii Co zrobic gdy... CO O TYM MYŚLICIE!POWAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uległy chłopak dziś wow,jesteś cudowny,aż sie zawstydziłem!onieśmielają mnie tacy seksowni mężczyzni usmiech.gif ja jestem delikatnej urody,szczupły i wrażliwy,podobasz mi sie usmiech.gif

Gość uległy chłopak
Bardzo przepraszam,niepotrzebnie zażartowałem,nie jestem gejem.Nie chciałem cie urazić :) Jesteś wartościowym człowiekiem ale może za bardzo siebie cenisz,tak jak w temacie(jestem najwspanialszy),kobiety nie lubią aroganckich gości :)

Gość gość
Nie sprawiasz wrażenia męskiego. Kobieta chce mężczyzny, nie lalusia bez silnego charakteru. Silny jesteś?

Gość gość
Jestem silny! Lakier do paznokci odkręcam dwoma paluszkami, nawet taki zaschniety

Gość uległy chłopak
o racja kolega napisał,kobiety lubią męskich facetów,--rurki,pomalowane włosy to pasuje do kobiety :) być może to twój problem :)

Gość gość
No ale ja jetem lewicowy po prostu.