Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam siętaka ozdoba na choinkę??

Polecane posty

Gość gość
Nie i daj sobie spokój Żaneto ze wstawianiem linków do aukcji z wieśniackimi ozdóbkami. Takie jarmaczne badziewia były modne 20 lat temu.

Gość gość
weź ty spadaj z tym swoim gó/wnem spamerko, to nie jest tablica ogłoszeń

Gość gość
Nie kupilabym czegoś takiego, ale szczerze przyznam, że na allegro widywałam już dużo bardziej badziewne ozdoby.

Gość gość
Nie nie kupilabym juz sama nazwa broszka kojarzy mi sie z kiczem. Na choinkę wiesza sie bombki.

Gość gość
Nie, nie pasowałaby do mojej choinki, do mojego domu i do mnie :) ale dużo kobiet lubi błyszczące ozdoby, kolorowe tipsy, tlenione włosy itp i być może im się spodoba...bo w tej grupie szukałabym chętnych na takie coś.

Gość gość
Dajcie spokój każdy orze jak może :) Mnie z tych twoich ozdób ta podoba się najbardziej jest stonowana i taka zimowa. Jakby była po 60zł w almi decor toby się o nią pozabijały ;)

Wypowiadałam sie już o 13.59 :) i nieprawda, że kupiłabym taką ozdobę gdziekolwiek indziej np w firmowym sklepie :) nie podoba mi się i nic nie jest w stanie jej pomóc

Gość gość
W życiu nie zgadlabym,że to jest ozdoba na choinkę:O wygląda jak jakis haft wycięty z żorżetowej bluzki