Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić mame na trzymanie psa w domu???

Polecane posty

Gość gość

Cześć!!! Mam kundelka Agę, juz 2 lata ale teraz jest tak zimno i ona sie strasznie trzesie. Ma garaż ale nie chce w nim spać tylko na dworzu, ale najlepiej jej w domu. Mama sie nie zgadza bo pies śmierdzi i ma pchły i ze nasra i takie tam gada. Aga nie jest taka jak jest za długo w domu to stoi pod drzwiami i piszczy aby ja wypuscic. Mówiłam mamie ze moge ja nawet wykąpac w przeciwpchelnym szamponie ale i tak nie chce. Mam jeszcze kota który spi w domu ale one sie lubią i się bawia a mi jest tak szkoda mojego pieska bo uwazam ze to nie sprawiedliwe ze kot spi w domu i ma ciepło a ona musi w domu. Ona tak bardzo sie trzesie niewiem czemu mama mi nie chce pozwoli jej trzymac. Prosze o porady jak namówic na mame na trzymanie psa w domu??? :( :)

Gość gość
ile masz lat? Dobrze, ze martwisz sie o pieska, spróbuj przekonać mamę, żeby wziąć go na jedną noc (powiedz ze niby w prognozie pogody mówili o wielkich mrozach) a potem stopniowo przyprowadzaj go częściej.

Gość gość
i zrób mu w garażu ciepłe legowisko z koców, jakiegoś starego polaru. Jak będzie bardzo zimno to nie będzie wybrzydzał tylko pójdzie tam spać

Gość gośćula
cóż..przykro mi to pisać ,ale współczuję Ci takiej matki,nie mam pojęcia jak ja namówić bo z dosw wiem ze tacy ludzie są niereformowalni,może pogadaj z ojcem ,albo z pedagogiem w szkole ?Albo zbuntuj sie i wez Age do domu i kropka,wykąp ja ,dbaj o szczepienia,poszukaj w necie bezpłatnych szczepień i porad weterynaryjnych w swojej okolicy,wiem że sa szczepienia za free dla bardzo ubogich ludzi , a Ty jestes uboga bo niepełnoletnia. na szczeście bogata sercem:)