Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanillia996

Podpiłam się, facet mnie nie chce, nie wiem co dalej. Pytajcie o co chcecie.

Polecane posty

Gość wanillia996

do d**y z tym

Gość gość
zgwałć go!

Gość gość
Jaka krzywdę mu wyrzadzilas, ze nie chce cię?

Gość wanillia996
mam to w d***e, chciałam to napisałam Właściwie to juz mnie to wszystko g****om bchodzi

Gość gość
to wypjerdalaj 🖐️

Gość wanilllia996
żadnej nie mam 80,60,90 i idealnej twarzy i nie pochodzę z bogatego domu To moje przewinienie

Gość gość
to schudnij, zoperuj sie i zarób hajs i nie zawracaj już doopy

Gość gość
80 i 90 to chyba nie waga?

Gość wanillia996
goń sie swoimi radami

Gość gość
On chce 80-60-90? A nie 90-60-90?

Gość wanillia996
wszystko jedno, nie spełniam oczekiwań wizualnych Pieprzone życie

Gość gość
poszukaj takiego u którego bedziesz spełniać ale nie, musi być przystojniaczek k***a mać :o

Gość wanillia996
właśnie, że nie musi On nim nie jest, a wymagania ma, jakie ma Wy wszyscy jesteście tacy sami nic tylko wygląd, niedobrze mi sie robi

Gość gość
chuj z nim ! :) tyle ci powiem są gófffno warci każdy z nich nawet jak kochają o po czasie nie mają umiaru w braniu i nic nie dawaniu od siebie ! wolałabym być suką bez zasad wtedy można ich kopać w tyłki tak jak na to zasługują nawet ci pozornie dobrzy

Gość gość
Za takie gadanie życze wam staropanieństwa, ewentualnie cichego związku z Ireneuszem II Śmiałym :D

Gość gość
dobre gadanie i sama prawda ! wy sk****ale pomioty bez serca uczuc i kultury ! bezrozumne rozwielitki !

Gość wanillia996
pożycz sobie czego chcesz, mam to gdzieś Jakby cie ktoś skrzywdził to ciekawe jakie ty byś miał podejście Co jeden to lepszy, sami nie wiecie czego byście chcieli A do d**y z tym życiem, wiecznie tylko zarabianie pieniędzy i pozory, pozory i pozory A ja bym chciała, żeby mnie ktoś z wzajemnością pokochał tak jak ja jego, dawać i brać. Miłości. Skoro miłość jest na tym świecie najważniejsza to czemu co poniektórym nie jest pisana. Gdzie to uczucie zwalające z nóg, pewność, ze to ta osoba anie nikt inny. Kurwa!!

To dziecinne tlumaczenie: Nie chce bo nie mam wymiarów, twarzy i bogatego domu.... Nie chce bo mu nie pasujesz. I tyle. Nie ma chemii. I tyle. Jest z Twojej strony, z jego nie ma. I juz.

Gość gość
na tym świecie znalazłoby się pełno facetów którzy okazali by tobie zainteresowanie ale ty masz ich zwyczajnie gdzieś, nie dziw się więc że zostaniesz starą panną

Gość gość
właśnie chemia to problem wszystkich prawików/dziewic, jakby stanęli jej naprzeciw to by sami nie byli, ale po co nie?

Bo te bajki o tepej miłości, księciu, białym koniu i uniesień rodem z harlequinow wpojono Wam w dzieciństwie i zrobiono potężną krzywdę. Bo miłość jest, ale nie wygląda tak jak w tanich telenowelach.

Gość gość
Oj dzieci. Kiedy wy wreszcie dorosniecie? On mnie nie chce to wszyscy sa be

Gość gość
96 to twój rocznik? zrozumiałe

Gość gość
baby właśnie tak myślą, potrafią odrzucić za krzywy nos albo brak palca u ręki tłumacząc swoje chore zachowanie ''chemią''

Chemia to chemia. Bez wzgledu na to czy prawik, k*******n, przeciętny, nieprzecietny kochanek. To albo jest, albo nie ma. Nieuchwytna chemia miedzy dwojgiem ludzi. Niedefiniowalna sila pchajaca dwoje ludzi najpierw do łóżka, a potem do wspólnego życia, która pokonuje wszelkie przeszkody nie skupiając się na p*****lach. I na tym ostatnim etapie dopiero jest miłość.

Gość gość
up to że jakaś baba cię nie chciała jest z jej strony chorym zachowaniem? eee? bo każda powinna dziękować za zainteresowanie na klęczkach?

Gość gość
Nie nie mam, to że napisałem nie znaczy że mam to tylko przykład I na to jest definicja, liczy sie ryj i koniec, jak twój facet straci ryj w wypadku to jesten na 100% pewien ze bys go zostawila