Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iges

Narzędzia i części mechaniczne

Polecane posty

Gość gość
Jednym z miejsc, gdzie można zaopatrzyć się w przyzwoitej jakości części jest www.walor.com.pl. Na ich asortyment składają się zarówno wyroby światowych producentów, jak również marki własne. Wysokiej jakości produkty w niewygórowanych cenach.

Gość AlimaBis
Zapraszamy na naszą stronę Internetową: http://www.alimabis.com.pl/ . Zajmujemy się produkcją oraz dostawą urządzeń i maszyn dla firm mleczarskich w tym urządzeń do pozyskiwania i przetwarzania mleka.

Gość gość
Co do form wtryskowych i ich regeneracji to korzystałem z parku maszynowego firmy www.zalpol.pl która specjalizuje się w tym zakresie i terminowo dostarczyli wszystkie zregenerowane części.

Gość gość
tych, którzy poszukują części do maszyn rolniczych, a także i samych maszyn to odsyłam do https://www.agromarket.pl/ - najlepsza firma na rynku! Można u nich wynając, nie trzeba kupować:) Ja wlaśnie na ten sezon wynajęłam 3 rewelacyjne maszyny, które bardzo poprawiają efektywnośc pracy w moim gospodarstwie.

Gość gość
Polecam wszystkim maszyny i części rolnicze z Alima Bis.

Gość gość
Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która zajmuję się remontami i regeneracją sprężarek to firma www.kompresortechnik.pl takie naprawy wykonuję. Firma wykonuję zadania takie jak : remonty modułów śrubowych i stopni sprężających, regeneracja części ipodzespołów do sprężarek, m. in.:, szlifowanie wałów korbowych regeneracja korbowodów, regeneracja zaworów i płyt zaworowych, budowa i rozbudowa instalacji sprężonego powietrza, przeglądy techniczne i nadzór nad urządzeniami, regulacja parametrów sprężarek.

Gość gość
Produkcją wyrobów z tworzyw sztucznych dla różnych sektorów przemysłu i branży usługowej fachowo zajmuje się firma www.dulawa.eu. Oferują niezawodne części do elektronarzędzi, maszyn i urządzeń mających zastosowanie w różnych branżach. Ich produkty to jakość i trwałość.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie wysokiej jakości narzędzi i akcesoriów hydraulicznych to zajrzyjcie na http://www.mechanizacja.pl/ . Niedawno szukałam tego typu sprzętu i trafiłam własnie na ten sklep, który okazał się doskonały. Świetny asortyment i wysoka jakość obsługi. Warto!

Gość muminkaa
Ja szukam dla męża grzałki do spawania plastiku i znalazłam taką ofertę: https://zajacplast.pl/produkt/grzalka/. Mąż jest na wyjeździe i nie mozna mu przeszkadzać, a ja nie wiem czy taka jest dobra. Może ktoś mi powiedzieć czy np. zna tę firmę?

Gość RafałKrem
Jeżeli chodzi o części do auta, a bardziej akcesoria typu wycieraczki samochodowe to polecam zwrócić uwagę na ofertę producenta Visee, który przygotował modele wycieraczek zarówno do aut osobowych jak i ciężarowych bardzo dobrej jakości w naprawdę rozsądnej cenie. Z resztą sprawdź sobie ich specyfikację która na pewno pozytywnie Cię zaskoczy. A co do trwałości to nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń.

Gość kwietniowa8
Najlepiej jeśli z pytaniem o elektronarzędzia udasz się sklepu https://phuabc.com.pl/zakretarki-udarowe-2 , poisadają tam szereg elektronarzędzi budowlanych, które świetnie sprawdzą się na twoje potrzeby. Kupisz tam również wszystkie części do nich.

Gość gość
W przypadku pytania o maszyny budowlane to sprawdź sobie jeszcze ich ofertę https://www.mtptyres.com.pl moim zdaniem naprawdę warto się zainteresowac, bardzo dobra jakosć i solidne ceny. Kolejna kawetia to ekspresowe tempo realizacji zamówień, można spokojnie się zainteresowac

Gość gość
Najlepszej jakości części to kupicie w ZMK Kazimieruk. Jeżdzimy z bratem po zamówienia bardzo często

Gość gość
Jak będziecie szukali maszyn rolniczych albo części to doradzam sprawdzenie sobie firmy Agromix z Rojęczyna http://agromix.agro.pl/ Dostaniecie tam również maszyny używane. Oprócz sprzedaży maszyn i części zajmują się też usługami jak siew, opryski, zbiór itd. Rodzina korzysta regularnie z ich pomocy, firmę kojarzę od lat.

Gość Anonim

Nasza firma zamawia części z sprawdzonej firmy Dacpol. Porządne i solidne. Polecam

Gość 123

Polecam sprzęt z Alima Bis. Mają na prawdę najwyższej jakości urządzenia. Polecam wejść do nich na stronę i zobaczyć co mają akurat w ofercie 

Gość Grzędzieeel

Polecam Ci firmę Excaver maszyny budowlane- mają na prawdę sprzęt najwyżej jakości. Wejdź do nich na stronę i sam sprawdź 😄 

Gość konradi

Co do hydrauliki siłowej to sprawdzi się Megahydral z Wrocławia. W ofercie mają  m.in. pompy, silniki, siłowniki, rozdzielacze, złącza. Szybko realizują zamówienia, firma ogółem solidna i profesjonalna. W przypadku awarii zajmą się też remontem i konserwacją pompy hydraulicznej.

Gość Jurek K

Prowadzę gospodarstwo rolnicze a wiecie jak to jest. Zawsze coś się psuje, trzeba coś dokupić. Korzystam z usług Alima Bis. Mają bardzo dobrą ofertę i przystępne ceny 

Gość kamilf202

Jeżeli chodzi o dobrej jakości części samochodowe w dobrych cenach to polecam www.amjoil.pl mają szeroki asortyment. Wiele razy zamawiałem od nich części i akcesoria i zawsze byłem zadowolony. Bezawaryjne części, z których korzystam już długi czas. 

Gość witek34

ja zamawiam narzędzia z hurtowni MB Meganarzędzia mają duży wybór i dobre ceny

Gość adamS

Dobry serwisant oraz dystrybutor części do maszyn budowlanych to  Wigropol ze Szczecina. www.wigropol.pl/  W ofercie dostaniecie części nowe i regenerowane  no i firma zajmuje się kompleksowymi remontami w ramach serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego. Solidni są, z cenami nie szaleją.

Gość Ju888s

Ja polecam jak najbardziej sklep.rai-bud.pl zarówno pod względem dostępności jak i cen. Maja duży wybór części a jak czegoś nie ma to tez nie stanowi dla nich problemu to żeby zamówić. No ja jak najbardziej polecam. Jak dla mnie sprawdzaą się sie bardzo dobrze no i nie trzeba czekać długo na dostawy. wszystko jest na czas. 

Gość mariusz

Jeśli chodzi o części do maszyn  budowlanych (oryginalne i zamienniki) to wysokiej jakosci części znajdziecie w INTER – MECH www.intermech.pl z Gliwic. Mają też zamienniki. W ofercie znajdziecie m.in. zęby oraz lemiesze do koparek, spycharek i ładowarek, części silnikowe, elementy podwozi gąsienicowych, filtry, elementy mechaniczne i hydrauliczne. Bardzo sobie tę firmę chwalimy.

Gość deloin

Ja z kolei podpowiem wam firmę  Hydro Kar www.hydro-kar.pl/ z Bukowca. To najlepsi specjaliści jeśli chodzi o regenerację hydrauliki siłowej. Z mojej strony pełne zadowolenie bo firma nie przesadza też z cenami a prace wykonuje w terminie.

Gość gość

U mnie pad ł silnik hydrostatyczny Rexroth i oddałem do hydromotor.pl. Dali radę go przywrócić do życia, o dziwo koszty mnie też nie powaliły więc ok.

Gość kibooo

Ze Szczecina sprawdzony serwisant i dystrybutor części do maszyn budowlanych to  Wigropol  www.wigropol.pl/  Mają części nowe i regenerowane. U nas dobrze się sprawdzają, wszystko co od nich mamy działa sprawnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować