Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mi napisał? Jestem załamana, co za idiotka ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj się spotkaliśmy no i niestety (teraz już wiem, że niestety choć wczoraj miałam naprawdę chcice i jakoś tak poszło...) doszło do seksu. A on się dziś nie odzywał od rana, więc ja pierwsza się odezwałam, mysłałam, że może gdzieś razem dziś pójdziemy np do kina, albo coś, a on mi odpisał, że cytuje "Kobieta, która idzie do łóżka na pierwszym spotkaniu jest dla mnie zerem, nie przedstawia żadnej wartości, nie szanuje samej siebie, nie szanuje swojego ciała, a jak nie ma szacunku do siebie to i też do mnie mieć nie będzie. Myślałem, że jesteś naprawdę fajną porządną dziewczyną. Myliłem się" :o kurde, dlaczego tak jest, ze jak dziewczyna "nie daje" to jest zła, choć niby dla facetów porządna, a jak już "da" to też jest źle! Fakt, pospieszyłam sie, sama tego wczoraj juz nie kontrolowałam :o

Gość gość
a ty nie odpisalas mu ze facet ktory bzyka na pierwszym sp[otkaniu ma cos z dekielkiem?

Gość gość
no to prawda, nie fajnie, tak na 1 randce..ale, facet okazał się dooopkiem totalnym, przecież on też poszedł z Tobą do tego łóżka, a nie jego duch, czy coś do cholery :/

Gość gość
Ale debil

Gość gość
ale to ja mu "dałam" :o on tylko skorzystał, nie naciskał na mnie A po za tym jakby nie skorzystał to bym go miała chyba za jakiegos totalnego dupka, frajera itp albo geja nawet

Gość gość
moja droga, na drugi raz staranniej wybieraj i nie chodź do łóżka z debilami- ani na 1 ani na 10 ani na 100 randce. Jeśli facet się nie opiera tylko korzysta mimo tak ortodoksyjnych zasad to kim jest jeśli nie łatwą szmata. Jak ma się zasady to się mówi, nie nie interesuje mnie seks od razu, a jeśli mnie interesuję to nikomu niczego nie wypominam, bo też w tym uczestniczyłem i to dobrowolnie. Tak zachowuje się facet a nie jakaś chamowata pi...da. a za taki komentarz to powinien zarobić po ryju- za chamstwo , głupotę i prymitywizm. Dla takiego faceta to zawsze będzie coś nie tak, więc spróbuj olać. Nie twoja wina ze to palant

Gość gość
"ale to ja mu "dałam" pechowiec.gif on tylko skorzystał, nie naciskał na mnie" a ty to jakaś całkiem normalna to nie jesteś skoro tak myślisz.

Gość gość
ooo nawet gruba Ewa33 łyknęła moje prowo jak pelikan świeżą rybke :D

Gość gość
Chciałaś - zrobiłaś. Po co te żale i wyrzuty sumienia? Trzeba być twardym i pewnym siebie.

Gość gość
Palant do kwadratu

Gość gość
to byla PROWOKACJA dziekujemy za zlapane leszcze i niniejszym zamykamy temat

Gość gość
a czego się spodziewałaś? Jesteś tanią panienką, która daje każdemu na kiwnięcie palcem, chłopak skorzystał jak rozłożyłaś przed nim nogi ale nie dziwię się, że drugi raz nie chce się z tobą spotkać. Twoją dupę już miał to co jeszcze mógłby chcieć od ciebie? Faceci nie spotykają się z kurwiszonami. Takie są tylko na jeden raz.

Gość gość
ma facet racje, jak chesz zwiazek na dluzej nie chodz do lozka na pierwszym spotkaniu tylko na 5-10 bedzie mail potem szacunek do ciebei bo bedzie wiedzial ze przed nim nie bylo wcieczek uc iebie wciplandi :-P