Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją różne rodzaje gejów?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od wczorajszego wieczoru mam rozkminę. Miałam wcześniej kolegów gejów i wiem jak się zachowują itd. Wczoraj na imprezie moja koleżanka przedstawiła mi swojego kolegę - geja, który rozmawiając ze mną, patrzył się na mnie jak chciałby mnie przelecieć (raczej mi się nie wydawało), mierzył mnie wzrokiem od góry do dołu, patrzył na mój dekolt.. Było to strasznie dziwne, potem tez przy jakiejś okazji, złapał mnie za kolano, głaskał po plecach. Stąd moje pytanie. Czy myślicie, że istnieją różne rodzaje gejów? Ja do tej pory spotkałam się tylko z takimi tzw. cipkami, które wykazywały zerowe zainteresowanie płcią przeciwną.

Gość gość
Sa tez biseksualni i niezdecydowani.

Gość gość
Ja p*****le...patrzyl w dekolt i głaskał. Czyli - chce przeleciec :D Z tego wynika, ze co druga kolezanka ma na to ochotę, prawda? :P Dla zadeklarowanego geja jestes super materiałem na przyjaciółkę, ale nie na partnerkę seksualną. Co nie znaczy, ze spora czesc z nich kiedys nie probowala seksu z kobietą. Choćby po to, by sie upewnić, ze nie to ich kreci. Istnieje tez mozliwosc, ze ów mezczyzna jest biseksualny i dla odmiany moze zaliczyć seks z Tobą. Ale na związek nie licz.