Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko ciągle zasłania się nóżkami i nie znam płci a to już 28 tyg! Wkurzam się

Polecane posty

Gość gość

Co pójdę na badanie to ewidentnie się zakrywa. Mam wrażenie, że robi to celowo ;/ Chodzę na nfz, ostatnio poszłam 2 razy prywanie na samo usg, ale kase wybuliłam a płci nie poznałam ;/

Gość gość
No i co poradzisz? Czasem tak bywa?

Wstydzi się, ty też eksponujesz swoje genitalia na co dzień?:)

ja się wkurzałam bo dziecko zasłaniało buzię rączkami i lekarz nie mógł dokładnie wykonać badań, cały czas się martwiłam bo np. koleżance wykryli, że dziecko będzie miało rozszczep podniebienia. To było dla mnie ważniejsze niż płeć, którą poznałam też dość późno bo w 24tc

Gość gość
Ciesz się ze nie masz tak jak ja, czyli od 15 tyg chłopiec a w 37 dziewczynka. To dopiero szok.

Gość gość
Tak, ale wszyscy dookoła mnie pytają o płeć. Moja rodzina, rodzina męża. W dodatku teściowa chce kupować ciuszki i naciska na mnie, że nie wie jakie. Sama chciałabym już wiedzieć. Wszyscy dookoła mi mówią, że mają znajomą, koleżankę która jest 18 tygodniu i już zna i dlaczego ja jeszcze nie znam płci ;/ mam dość

Gość gość
żenujące

Gość gość
A po co sie wkurzac,bedziesz miala niespodzianke :) Ja celowo nie chcialam znac plci dziecka i do samego konca nie wiedzielismy co sie urodzi,ciuszki kupowalam uniwersane.

Myślę, że 3d pokazałoby już dawno. U mnie w 13 tyg na 85% , w pierwszej ciąży nie robiłam w 13 tyg dopiero połówkowe w 19 i wtedy poznałam płeć a u swojego lekarza dowiedziałabym się właśnie w 28 tyg dopiero :-)

Gość gość
Ale masz problem, faktycznie... Ja bym się raczej zastanawiała czemu tak jest :/ Na 3d poznałam płeć na 95 procent w 12t3d, później się potwierdziło.

Gość gość
Dziecko jeszcze na świat nie przyszło a Ty się już na nie wkurzasz. Dziwna jesteś jak nie wiem.

Gość gość
ale masz problemy zazdroszczę. Wrócisz do tych czasów z łezką w oku jak mały terrorysta i wysysacz energii przyjdzie na ten świat.

Gość gość
Ja plci dowiedzialam sie w 34 tc, bo sie corcia zaslaniala. Trzymala pepowine miedzy nozkami, ale nie przyszlo mi do glowy by sie wkurzac. :) W 2 ciazy dowiedzialam sie za to juz w 14 tc - na 80%.

Gość gość
kupuj rzeczy unisex :)

Gość gość
ja płeć znałam ale nikomu nie powiedziałam :))

Gość gość25
Czy ubranka musza byc niebieskie badz rozowe? Jest tyle pieknych kolorow, albo ubranka w paski (moje ulubione :-) ) niech babcie szaleja a co wyjdzie to bedzie;-)