Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laser mona lisa czy warto zrobić? nietrzymanie moczu, ciaśniejsza pochwa

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wypowiedź panie które robiły zabieg laserowy Mona lisa tuch. będę wdzięczna za wypowiedzi pań które wykonały ten zabieg, czy watro, jak długo utrzymuje się efekt. Magda

Gość gość
nic nie warta bzdura ten laser. Lepiej - przynajmniej efekt na całe życie- zrobić operację w szpitalu ginekologicznym : nietrzymanie moczu i plastykę pochwy. Z NFZ w całości i efekt na całe życie. Wystarczy pomyśleć: jak laser może zwęzić pochwę o kilka centymetrów?? Jak nie wytniesz nadmiaru, to niczym nie zwęzisz. Na nietrzymanie moczu to już ABSOLUTNIE nie pomaga, laserem nie można podciągnąć mięśni.

Gość GrazynaKK
A ja z kolei słyszałam, że jest rewelacyjny. Tylko zależy jak duży jest problem nietrzymania moczu. Sama się przymierzam do tego zabiegu. Ja z kolei mam wstręt do szpitali, w prywatnym gabinecie jest większy komfort.

Gość gość
Jeśli chodzi o takie metody, to z nimi bywa różnie... Dla niektórych są dobre, dla innych nie. Moim zdaniem to dobry urolog powinien wybrać odpowiednią dla Ciebie metodę po postawieniu dobrej diagnozy. Ja mam problem z przewlekłym zapaleniem pęcherza i leczę się w http://www.conticlinic.pl/ , póki co jest duża poprawa, to dobra i zaufana klinika.