Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy maczo

Sikanie do umywalki jest bardzo wygodne

Polecane posty

Gość Prawdziwy maczo

Opieram penisa o brzeg umywalki , sikam , a jednocześnie moge myć zęby albo sie golić . I oczywiście potrzeba mniej wody do spłukiwania :D

Gość gość
Mój też tak robił aż pewnego dnia jak sikał to podeszłam i chlasnełam mu z całej siły w penisa i już tego nie robi

Gość gość
Popieram autora bo to proekologiczne. Skoro Iza Miko sika pod prysznicem to czemu zwykły facet nie może do umywalki??

Gość gość
Poza tym, siki są ostre i dzięki temu możemy być pewni żywotności naszych rur, same plusy !

Gość gość
znowu temat z cyklu : czy myjecie tyłek po kupie?

Gość gość
wczoraj > jak bys mi tak zrobiła to bym ci zasadził takiego liścia ze bys zapamiętała

Gość gość
23:36 i to nie w pysk tylko ściągnąłbym ci spodnie, rozszerzył nogi i zasadził takiego liścia w pindole, że byłaby cała zesztywniała (PAC)

Gość gość
Hehe

Gość gość
Odezwały się estetki które zostawiają plamy krwi na desce od kibla :o

Gość gość
00;04 i 00:06 .Świnia sika do zlewu.Od sikania są toalety. Uważam,że nie bolałoby mnie to tak bardzo jak ciebie.Bijąc mnie w jak to określiłeś"pindole" to tak jakbyś mi przyłożył w reke czy noge. Wiesniak jesteś,sikasz do zlewu i uderzyłbys kobiete....

Gość po rajtach cymbałowi
Hehehe jaki przykry cymbał. Szczy do umywalki a potem się nad nią nachyla i wącha swoje szczochy z rur. To tak samo jak by się mył w kiblu co nie ? Żadna różnica. I wiecie co, nie trzeba lać go po fiucie, bo on sam już się ukrzywdził, biedny. Nie potrafi odróżnić umywalki od toalety. On może w domu miał wychodek na dworze... Współczujemy mu? :O

Gość gość
A co ? A co ?! Że w nogę czy rękę to niby nie boli ? Tak można przywalić, że aż złamać !