Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o takiej sytuacji??

Polecane posty

Gość gość

Pisałam wczoraj z facetem ( spotykamy się raczej tak niezobowiązująco , głownie dla seksu choć wydawało mi się ,że jestesmy też przyjaciółmi) i pisaliśmy o seksie, w końcu napisałam ,że idę spać ,zaproponowałam ,że jak się teraz zobaczymy to może gdzieś wyskoczymy np do kina bo dawno nie byliśmy i życzyłam słodkich snów ,a on już na to nic nie odpisał.... No sorry wiem ,że to niezobowiązująca relacja, że nie ma tu jakiejś wielkiej miłości ,ale czy pójście do kina to takie wielkie poświęcenie i musimy spędzać czas tylko w łóżku? ostatnio nigdzie nie wychodzimy, spotykamy się na kilka godzin do łóżka :O a wcześniej zabierał mnie na jakieś wycieczki, do kina, do restauracji... ostatnio przyjeżdza na kilka godzin , jest seks, rozmowy , no owszem jest fajnie ,ale potem mówi ,że musi wracac i tak to z nim jest...

Gość gość
Wszystko jasne. Jestes dla niego worem na sperme.

Gość gość
no własnie tak się czuję :O jak pisałam wcześniej nie liczę na jakiś związek na poważnie ,ale na początku sie starał choć ze sobą sypialiśmy to gdzies mnie zabierał, teraz tylko łóżko go interesuje, ostatnio po seksie myślał czy by mnie gdzieś nie zabrać ,a w koncu sie rozmyslił bo powiedział ,że jest śpiący i poszedł spać, a rano musiał wracać :O

Gość gość
Jak chcesz to mozesz ze mna pogadac a z nim sie seksic.

Gość piąta klepka
Zrób sobie operacje plastyczne na Julię Roberts, to może się facet wcieli na chwile w Richarda G.