Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham chorą dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

W sumie znamy się od dzieciństwa . Całą podstawówkę ,gimnazjum ,i potem w szkole średniej chodziliśmy do jednej szkoły . Mimo to nigdy jej nie znałem bo właśnie przez tą chorobę unikała wszystkich i się izolowała i nawet na lekcjach tak się bała że miała chyba godzinę czy 2 indywidualnie ale i tak rzadko kiedy była w szkolę . Kiedyś nawet jej trochę dokuczałem bo była taka dziwna .W szkolę średniej wszystko się zmieniło i wydawała się normalna i właśnie wtedy sobię uświadomiłem że zawszę coś do niej czułem no i zaczęliśmy się kumplować ale zawsze unikała uczuć i takich tam .Przypadkiem odkryłem że choruje na depresję ,nerwice ,fobię społeczną ,zaburzenia osobowości i byłem w szoku ,tyle chorób czy to możliwe ? no ale postanowiłem dalej się z nią kumplować ale postanowiłem żeby nie przekraczać tej granicy ale się nie udało .Pewnego dnia oświadczyła mi że wyjezdza z rodzicami do Anglii i wtedy zaprosiłem ją do domu kiedy nikogo nie było pod pretekstem po prostu posiedzenia przy tv a skończyło się tak że zacząłem ją całować i wyznałem jej uczucia .Na początku mówiła że to nie ma sensu że nie chcę marnować mi życia . Powiedziała że zrobi to ze mną wiadomo co i mówiła że wtedy o niej szybko zapomnę i zrobiliśmy to ale nasze uczucia nie wygasły przeciwnie są jeszcze większe . Ona za ok 2 dni wyjedza i nie wiem co robić ?

Gość gość
Chyba niewiele możesz zrobić.

Gość gość
Nie czytałem ale zawsze możesz coś zrobić, to fajnie że taka miłość jest ;)