Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle kręgosłupa po przebudzeniu

Polecane posty

Gość gość

ciągle mam problem rano jak wstanę. Strasznie boli mnie kark. Nie wiem już co robić, próbowałam spać z poduszką i bez. I ciągle to samo..

Gość gość
śpisz na golasa czy w nocnej koszulce kotku?:)

Gość gość
a na pewno masz dobry materac? booo no. zły materac wyrządzi ci więcej krzywdy niż pożytku. Zdecydowanie lepiej kupić materac w sklepie rehabilitacyjnym i kupić coś odpowiedniego do twojej wagi i oczekiwań. Wtedy na pewno będziesz się budzić bez problemów :) poszukaj w sklepie mildis w dziale materace

Gość gość
prawdopodobnie niedopasowany materac, możesz też spróbować zamiast poduszki taki dość twardy ale elastyczny wałeczek pod kark, można kupić lub zrobić na początek samodzielnie ze zwiniętych w rulon kilku ręczników, zabezpieczyć gumkami żeby się nie rozwinęły i w powłoczke, jak dasz oparcie kręgom szyjnym podczas snu, powinna być ulga

Gość gość
Polecam z własnego doświadczenia 2 podstawowe rzeczy- odpowiedni materac i poduszkę ortopedyczną. Materac najlepiej odpowiednio, indywidualnie dobrany- ja mam Viscotherapy z pianki oddychającej. Jakości spania nie da się do niczego porównać- po prostu przynosi ulgę. Ponadto warto zainwestować w dobrą rehabililtację. Ruch i wypoczynek to klucz.

Gość gość
Zainwestuj w poduszkę ortopedyczną. Od kiedy śpię na takiej poduszce to kark przestał mnie boleć i w końcu się wysypiam. Ja kupowałam w www.sklepmedyczny24.eu, ceny przyzwoite i szybka dostawa.