Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna niunia

tęsknie za TaWredna

Polecane posty

Gość gość
Widać jaką ma twarz zniszczoną od używek:O młoda dziewczyna a wygląda jakby miała czterdziestkę na karku

Gość gość
Po 1 temat załozyłam ja a nie wredna :-) a zresztą niech będzie na nią buhahah,po 2 wy jesteście takie durne że się nabrałyście,a po 3 jesteście takie super i kochane że się płakac chce,obrażacie albo pokazujecie swoje mądrości które są zerowe,śmieszne jesteście i wy niebieskie i wy pomarańczowe,durne baby! uzależnione od kafe :-(

Gość gość
Ludzie ,jakich używek?pić nie piję,brać nic nie bierze!,zapalona przeciwniczka wszelkich nałogów,i wróg numer1-takich świństw!sama chłopa z pijaństwa 18l.temu wyciągnęła,a teraz walczy z jego kolejnym nałogiem i lekomanią.Patologiczna to jest co najwyżej jego strona ,a ona wpadła ,jak śliwka w kompot,choć wszyscy ją przestrzegali przed tym.M.C

Gość gość
Mówicie tak bo jest zapalona przeciwniczką narkomani i alkoholizmowi,ponaddto jak na to ile w życiu już przeszła,to myślę że i tak za dobrze wygląda i że w ogóle jeszcze się trzyma bo inna toby już dawno kopła w kalendarz albo wylądowała na psychiatrycznym,aż dziw że wyszła cało z każdej opresji.M.C

Gość gość
I co to znaczy patologia?,jak można tak pisać o porządnej dziewczynie która jest skazana wyłącznie sama na siebie w dodatku,a mimo to ogarnia wszystko?.nawet mój chciał pomóc ale odmówiła jest zbyt dumna i honorowa,wszystko chce i musi sama:-(M.C

Gość gość
taka patola :) mąż niczego sobie

Gość gość
a ty m,c co tak jej bronisz?

Ja tesknie za myszsza, i ogolnie za stara gwardia a pisze to jako jagoda369. Terazniejsze kafeterianki to juz nie to samo co bylo kiedys oczko.gif Slabeusze jestescie. Za naszych czasow to sie dopiero dzialo oczko.gif X Podpisuje sie pod tym ;) Kiedys to byla inn Kafe a teraz porazka, prowokowac trzeba umiec ;)

Gość gość
PEWNIE JAKAŚ KOLEŻANKA, ALBO SAMA MARIKA

Gość gość
no dawac jeszcze m.c czego nie piszesz nic o przyjaciółce?

Gość gość
Ona pisze o marice czy o jakiejś klaudii?bo ja się już pogubiłam

Gość gość
Jego rodzina jest patologiczna ,znam ich osobiście,bronie jej bo wiele przeszła,z połamanymi żebrami tydzień leżała ,nikt jej na pogotowie nie zawiózł,zadzwonić nie miała nawet z czego,był okres że z wygłodzenia miała 39kg(dziecko przy piersi),ale to temat rzeka aż nie mam ochoty pisać oo wielu jeszcze podobnych sytuacjach.obecnie jestem świadkiem przeciwko niemu...poważna sprawa,chciał ja zabić,uciekał się do różnych sposobów.M.C

Gość gość
ale ty piszesz o tej dziewczynie o ktorej mysle czyli marice? dlaczego ona nie odejdzie od niego? na zjeciach widac ze ten maz to jakis dres itp

Gość gość
M.C ale temat jest o użytkowniczce o nicku Ta Wredna, a nie o osobach wrednym rozumiesz teraz?

Gość gość
Bzdura! ten temat jest o osobach wrednych ,bo tak się w stosunku do niej zachowują,wrednie i niesprawiedliwie ,jakby to moja przyjaciółka określiła,z reszta po zapoznaniu się z tematem też tak uważam,nawet jej syna nie oszczędzają ,on już tez ma wszystkiego dosyć.M.C

Gość gość
Wypad do psychiatryka bezmózgu.Nie rozumiesz tematu i pierdzielisz farmazony,gufffno nas obchodzi jakaś tam twoja przyjaciółka ,jej syn,mąż,trener czy kto tam jeszcze.Idź weź leki czubie!

Gość gość
czubie dobre :)

Gość gość
ta idiotka M.C mysli ze to temat o jej jakies patologicznej kolezaneczce. idiotko zrozum ze to jest temat o uzytkowniczce ktora ma NICKA (SAMA GO SOBIE WYBRALA) TaWedna. Masz tu linka do jej nicka i pogodz sie z tym, ze nikt o twojej glupiej kolezance nie pisze:O http://kafeteria.pl/profil/TaWredna

Gość gość
Mi też brakuje jej a także olaboga13 hh29 i nawet trochę allium

Gość gość
ale był temat niedawno ze wredna byla w kosciele czy jakos tak i został usuniety dlaczego? a urósł juz nawet chyba do 20 stron czy nawet wiecej. Albo wredna co robilas w sylwka czy jakos tak. I tez wredna odpisywala i się kłocila z całym swiatem i potem został usuniety ten temat.

Gość gość jjnb
Mi brakuje wszystkich bo tu juz nikt nie został :( podczytuję forum od 6 lat i naprawdę kiedyś było fajnie poczytać, duzo było stałych nickow, ktore kolejno trzeba było zgnebic, czepiać sie ich i wyzywać. Teraz to juz tylko z przyzwyczajenia czasem zaglądam.

Gość gość
a mnie dziwia teksty, ze 'kiedys to sie dzialo na kafe, gdzie te stare nicki'. Co niby sie dzialo iNNEGO niz teraz? Gdzie sie to dzialo? Na sierpniowkach 2008 tak sobie czadersko gadalyscie, czy co?

Gość gość
Tak usunięte są wszystkie watki z wredna... Chyba pindzia zmądrzała