Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłamstwa chłpaka

Polecane posty

Gość gość

Hej :) piszę ten temat w tym dziale bo wydaje mi się ze jednak tutaj dostanę najkonkretniejsze odpowiedzi :) Od 1,5 roku jestem z chłopakiem. Oboje mamy po 30 lat. Jest ogólnie fajnie ale ostatnio pojawił się pewien problem. Na początku znajomości jakoś tak przypadkiem rozmawialiśmy o naszej przeszłości tak ogólnie. Powiedział mi wtedy że dotąd był w dwóch dość długich związkach. Kilka tygodni temu robiąc porządki (wspólnie ) w jego rzeczach znalazły się fotki z jakimiś dziewczynami. Okazało się że to jego ex. Ale chodzi o to że nie są to te same panny o których mi mówił ale zupełnie inne - czyli ogólnie mówiąc okłamał mnie co do ilości związków. Ponadto podczas jednej z imprez rodzinnych u niego w domu dowiedziałam się że miał dwie takie bliskie koleżanki które podrywał i chciał się z nimi związać (oczywiście nie w tym samym czasie) ale obie dziewczyny choć go bardzo lubiły - traktowały go tylko jak dobrego kolegę. A teraz problem: chłopak mnie okłamał. nie powiedział mi prawdy o swoich związkach a o tych koleżankach zawsze mówił jak o zwykłych kumpelach. Boli mnie to że mi nie ufa i nie mówi prawdy. jednak kłamstwo to kłamstwo. Z jednej strony rozumiem że mi o tym nie mówił bo może bał sie przyznać że miał tyle nieudanych relacji, że dziewczyny go odrzucały. Ale odnoszę wrażenie że on nie pogodził się z przeszłością i gdyby tylko mógł to by wrócił do tamtych czasów. Zanim jeszcze zaczęliśmy się spotykać tamte znajomości z koleżankami rozpadły się bo tamte dziewczyny ułożyły sobie życie i nie chciały kontynuować znajomości. trudno mi sobie poradzić z kłamstwem chłopaka. próbowałam rozmawiać ale on stwierdził że to przeszłość i nie ma o czym rozmawiać albo w ogóle nic nie mówił. A może to ja przesadzam? czepiam się za bardzo?

Gość gość
przesadzasz, nie każdy facet chce się wypowiadac na temat swoich poprzednich zwiazków, co było a nie jest, nie pisze sie w rejestr:-) odpusc

Gość gość
Masz 30 lat?? A piszesz jak naiwna nastolatka.

Gość gość
gość dziś co masz na myśli? rozwiń myśl.

Gość diana 34
dwoje dzieci w wieku 30 lat....niedojrzali do zwiazku, malzenstwa nie wspominajac o dzieciach... masakra jakie pokolenie rośnie

Gość gość
diana34 na jakiej podstawie twierdzisz że jestem niedojrzałą? na podstawie jednej sytuacji? to raczej o tobie źle świadczy co piszesz bo dojrzali ludzie tak nie postępują. jak na razie tylko jednak konkretna i konstruktywna odpowiedź padła. I myślę ze na tym temat można wygasić bo przyciąga ona pseudo dorosłych którzy jeszcze nie znają mnie ale już mają gotową ocenę i pełną psychoanalizę.

Gość gość
Śmiesznie to brzmi jak 30latka pisze 'moj chlopak' :-) ja mam 27, moj 30 i nie cierpię jak ktoś pyta 'co u twojego chłopaka' ' twój chłopak' Usmiechnelam sie :-)

Gość gość
11.41. Faktycznie, w Twoim wieku to już się ma konkubenta. Usmialam się;-). Autorko, uważam ze rację ma Twój Facet- to jest przeszłość, a zdjęcia o niczym nie świadczą. Moj Mąż ma mnóstwo zdjęć z dziewczynami z czasów liceum, a to nie oznacza, ze każda byla jego partnerka. Nie ma co przerabiać przeszłości, najważniejsze jest tu i teraz.

Gość gość
Gościu z 11.41. Widocznie masz kompleks nie bycia jeszcze żona skoro do szalu doprowadza Cię normalny zwrot.