Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merabcd

xxx

Polecane posty

Gość gość
Jakby Ci to delikatnie przekazac..Byles jej odskocznia I teraz pokapowala sie ,ze zaszlo to prawie za daleko I sie wycofuje ,troszke szkoda ,ze sie zaangazowales bo chleba z tej maki raczej nie bedzie..

Gość gość
1.Myślicie, że coś czuje do mnie, tylko z tym walczy i boi się zaangażować ? Tak, ale nawet jak kobieta coś czuje to rodziny nie zostawi 2.Czy dobro dziecka, które jest najważniejsze, jest powodem jej decyzji ? Tak 3.Czy ona myśli o mnie dalej mimo tego, co się stało? Zapewne tak, męża nigdy nie kochała, założyłą rodzine z przymusu ale musisz się pogodzić z jej decyzją

Gość gość
Koleś k***wka puściła się na boku czyli twoja rola skończona . Popracowałeś za żywy wibrator i s********j . Powinieneś tylko parę złotych za fatygę dostać .

Gość gość
Od początku wiedziałeś że mężatka więc powinieneś mec dystans, nie wymieniać nr tel i nie umawiać. Wierzysz że ona Cie kocha. Nie wiesz tego na pewno tylko wierzysz, tzn tak Ci się wydaje. Na co liczysz? Na to że się rozwiedzie czy będzie Twoja kochanką, tzn zdradzała męża i rodzinę?

Gość gość
Opcja kochanki nie byłaby dla niej taka zła, skoro i tak już męża zdradziła to pewnie go nie kocha. Ale rodziny nie zostawi, ze względu na dziecko. Na bank.

Zaopiekowałbym się nimi - nią i dzieckiem. Dałbym wszystko. Poważnie ją traktuje...nie chce na nią naciskać...

Gość gość
Facet, ale ojca dla dzieciaka nie zastąpisz i ona dobrze o tym wie. Nie chce na dziecku odbijać piętna psychicznego w postaci ''nowego drugiego tatusia''

Gość gość
Zostań jej kochankiem i tyle, spotykaj sie z nią po godzinach. Chyba że się rozmyśliła ale poczuć poczuła coś do ciebie na bank.

Gość onaona7777
może poczula ale boi się tego..to ja przerasta....i nie jest pewna twoich uczuc,porozmawiajcie

Gość gość
Nawet jakby nie kochała męża, to na pewno kocha dziecko, i nie odejdzie od męża, a ile to dziecko ma lat, bo to ma znaczenie?

Gość gość
Nie kocha męża, ale ma z nim dziecko, a dziecko zobowiązuje, choćby kosztem uczuć> Dla kobiety zawsze na 1 miejscu będzie dziecko a nie facet. Sorry Batory przyjmij rolę kochanka albo odejdź z honorem.

Gość gość
4 lata to jeszcze mało. A syn/córka? potrzebuje ojca tego prawdziwego a ty nim nie będziesz. Ona nie chcę wyrządzić dziecku krzywdy i nie odejdzie od faceta nawet jeśli go nie kocha.

Gość gość
może w romans by się z tobą wdała,ale nie zostawi faceta, nawet gdyby on nie był dobrym mężem dla niej, dziecko jest za małe ,po prostu będzie się bała postawić wszystko na jedną kartę, bo nie ma 100% pewności jak będzie wyglądał nowy związek, tak myślę- jeśli jest oczywiście rozsądną realistką

Po tym co mi powiedziała, dopytuje się mnie jak się czuje, czy dobrze się czuje...i ze ma nadzieję, że niedługo będzie lepiej. Tylko dlaczego ?