Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna stale się zadręcza

Polecane posty

Gość gość

Ona chyba uważa mnie za jakieś bóstwo, podrywacza prawda jak to zwykle w życiu bywa jest zupełnie odwrotna. Owszem mam powodzenie jakieś tam u kobiet ale przez całe życie to głównie u tych co mnie nie interesowały (raczej nie z powodu urody a statusu), jestem bardzo spokojnym mężczyzną i nie szukam okazji a jak mnie one znajdują to nie korzystam. Chodzi o to że stale mnie dręczy pytaniem dlaczego ona, dlaczego ją lubię, dlaczego mi z nią tak dobrze... niestety mi nie ufa :( moje argumenty że uwielbiam jej towarzystwo że mi się bardzo podoba mimo iż są prawdziwe to dla niej to hmm zwykły kit. Przez to boi się otworzyć, pójść dalej o krok w tym związku, choć i tak poczyniła duże postępy jednak dalej się boi, mimo to tęskni za mną, jak się spotykamy to rozstać się nie umiemy, ja też bardzo za nią tęsknie myślę że rodzi się we mnie uczucie do niej, ale nawet to że widzi jak bardzo mi zależy nie daje jej przekonania co do szczerości moich zamiarów :(.

Gość gość
To porozmawiaj z nią otwarcie.

Gość gość
Moja też mnie tak dreczyła przez dwa miesiące a potem wiesz co się okazało? Ona leciała na byłego i bała się ze ja tak jak ona też będę ją zdradzal. Przez nią wpadłem w nerwice i depresję. Ta kobieta mnie wykończyła. Zobaczyaż któregoś dnia zerwie przez telefon a potem dowiesz się ze jest szczęśliwa z innym.

Gość gość
kochasz ja?