Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinuca

Co robie źle....?

Polecane posty

Gość sinuca

Witajcie,mam nadzieję, że może Wy coś mi doradzicie...A mianowicie! Mam 24 lata, z wyglądem i charakterem sądzę, że wszystko jest ok ale mam problem z facetami, bo inaczej nie potrafię tego określić. Już któryś raz zdarza mi się, że poznaję faceta, jest wszytsko ok, nasze relacje są niby kumpelskie ale flirtujemy ze sobą, "chemia wisi w powietrzu", aż zdarza się moment, że facet po prostu milknie...W ostatnim czasie nawiązałam bliższą znajomość z moim kolegą, który wówczas miał dziewczynę ale w toku zdarzeń zerwał z nią. Codziennie ze sobą rozmawialiśmy, albo o czymś konkretnym albo o niczym...Mieliśmy 2 x iść na "randke" ale mi coś wypadło i do tej pory nie udało nam się zgrać (tyle czekania żeby był stanu wolnego). I ostatni raz kontakt mieliśmy 21.11.2014r. po tej rozmowie sądziłam, ze wszytsko jest jak w najlepszym porządku ale od tego czasu on nie odp na sms, na fb również (nawet wiad.nie ma odczytanej) i nie wiem jaka jest przyczyna...Co wg was robie źle??

Gość sinuca
bo???

Gość gwoli wyjasnienia
Moze mu sie cos przydarzylo bo jesli nawet na fb nie zaglada :-) chyba ze zaglada ale od ciebie niczego nie otwiera. A tak na powaznie, to po prostu zapytaj jego. Jestescie dobrymi znajomymi wiec bez krepacji.