Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wiem co jem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co s膮dzicie o programie Katarzyny Bosackiej. Kiedy艣 bardzo lubi艂am, ale ostatnio stwierdzi艂am, 偶e lekko przegina. Wiem, 偶e jedzenie jest nafaszerowane chemi膮, ale na lito艣膰 bosk膮 w wi臋kszo艣ci produkt贸w s膮 substancje konserwuj膮ce. Reasumuj膮c (wg Bosackiej) trzeba jada膰 tylko produkty drogie, prawie pozbawione chemii, a jak kogo艣 nie sta膰 ? I jest zmuszony kupowa膰 tanie produkty, to co ma zrobi膰 ? Nie je艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wszystko da si臋 tak zaplanowa膰, 偶eby w miar臋 normalnie i przyst臋pnie cenowo je艣膰. Lepiej je艣膰 dobrze ni偶 p艂aci膰 za lekarzy ( co艣 o tym wiem).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby je艣膰 zdrowo wcale nie trzeba kupowa膰 drogich rzeczy co zreszt膮 w tym programie jest cz臋sto pokazane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ziemniaki cebula kapusta marchew jab艂ka m膮ka ry偶 kasze To nie jest drogie. Drogie to jest kupowanie jakichs serk贸w almette, jogurt贸w , kaw rozpuszczalnych , smarowidel, w臋dlin i wszelkiego gooowna. Proste jak drut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bosacka mnie strasznie irytuje. Wielka ekspertka , a sama powinna zdrowiej je艣膰, bo ma delikatnie m贸wi膮c nadwag臋 i to widoczn膮. Kiedy艣 ogl膮da艂am to, ale teraz- 偶enada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ziemniaki, m膮ka , ry偶 , kasze- to偶 to skrobia i same w臋glowodany. Po takim 偶arciu cz艂owiek wygl膮da艂by jak spasiony pingwin!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasze jak najbardziej powinno sie jesc, sa zdrowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z 13.40 Bosacka nie jest dietetykiem ani nie odchudza ludzi pokazuje tylko jak zdrowo i bez chemii kupowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja lubie Bosacka. Za to nie znosze Guzikowej w tym jej nowym programie, ktory jest marna kopia "Wiem co jem"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupuj臋 w Lidlu ta艅sz膮 w臋dlin臋 i par贸wki z drobiu gdzie na opakowaniu jest mom (mi臋so oddzielone mechanicznie jakby kto艣 nie wiedzia艂), poniewa偶 nie sta膰 mnie na w臋dliny, kt贸re kosztuj膮 ponad 30 z艂 za kilogram. Staram si臋 to rekompensowa膰 bia艂ym serem, kt贸ry Bosacka niedawno chwali艂a. Reasumuj膮c programy Bosackiej wp臋dzaj膮 mnie w smutek i frustracj臋. Tego nie, tamego nie i jeszcze perspektywa chor贸b je偶eli b臋dzie si臋 jad艂o to czy tamto. Lubi臋 jogurty smakowe, nie przepadam za naturalnymi, cho膰 ostatnio te偶 zjecha艂a niekt贸re naturalne. Ech biednemu to zawsze wiatr w oczy. A co do nadwagi to faktycznie ostatnio Bosackiej si臋 przyty艂o, a przecie偶 kto jak kto, ale ona powinna stanowi膰 wizyt贸wk臋 zdrowego od偶ywiania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A po co kupujesz ta tania w臋dlin臋 ? Do czego ci ona potrzebna ? Raka hodujesz? Zamiast tego syfu w postac***ar贸wek zjedz sobie fasole marchew kapust臋 cebule ziemniaka , W parowkach i tak mi臋sa nie ma wiec nie m贸w mi ze potrzebujesz protein czy bia艂ka !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piramida 偶ywienia u podstaw ma zbo偶a kasze ry偶, p贸zniej warzywa i owoce a mieso dopiero gdzie艣 na gorze , jest bardzo niezdrowe i nie m贸wcie ze jest inaczej . Kury hodowane w klatkach, 艣winie i krowy z nadmiarem adrenaliny ze strachu przed zarznieciem , co wy wiecie i zdrowym od偶ywianiu ? To nie czasy przedwojenne czyste ekologicznie. I oczywi艣cie nie jest prawda zeby zdrowo jesc trzeba mie膰 duzo kasy, naprawde podstawowe czyste produkty sa tanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedys kiedys ogl膮da艂am,ale kiedys tam w jakims odcinku tak strasznie mleko zachwala艂a,jakie cudowne,ze tak mnie to wkurzy艂o ze przesta艂am.mleko czasem pije bo lubie,ale wiem 偶e zdrowe ono na pewno nie jest,a jej to chyba koncerny mleczarskie zap艂aci艂y 偶eby tak sie tym mlekiem zachwyca艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a bia艂y ser ma bia艂ka w p**du i tyle,co zdrowe nie jest na pewno by duze ilosci bia艂ka wp*****lac(wiem po sobie,niestety:()wapnia prawie nie ma bo wapn wyp艂ywa z serwatk膮.Lepiej jesc z贸艂ty ser,ma duzo wapnia przynajmniej.A co do tych tanich wedlin-no po co w og贸le kupowac,po co?ja wole zjesc chleb z mas艂em niz z jakas wedlina najtansz膮

Udost臋pnij ten post