Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serio trzeba od stycznia skierowanie do dermatologa

Polecane posty

Gość gość

i okulisty?

Gość gość
Niestety tak, niedługo będzie potrzebne skierowanie do internisty :P

Gość gość
Tak, a to dlatego, ze dla pani kopacz kolejki do specjalistów były zbyt krótkie :D

Gość gość
ciekawe czy ta kobieta ma pojecie o tym co sie dzieje u internistow

Gość gość
skierowanie tylko musi mieć patologia co ma makarony w oknach

Gość gość
ilu pacjentow na interniste da rade sie obsluzyc bez cyrku w rejestracji?

Gość gość
Ale niby jak to ma wyglądać? Powiedzmy że mam TR, zdiagnozowany. Wizyty mam no dajmy na to co pół roku. I co idę do L Rodzinnego na drugim końcu miasta. Siędze w kolejce z ludzmi chorymi na grypę, takimi jak ja i pacjentami okulistycznymi czekam 2 godziny tylko po to aby dostać skierowanie??? Bez sensu. Przecież ślepa nie jestem i widze że mam rumień to co lekarz rodzinny będzie mi to potwierdzał a ma dyplom z dermatologii? A może będzie mnie próbował leczyć?? Sorry...

Gość gość
Chcieliście mieć lewice u władzy to nie narzekajcie. W skierowaniach chodzi o długie kolejki im dłuższe tym lepiej dla budżetu państwa, ponieważ więcej osób pójdzie wtedy prywatnie i dzięki temu podatek pójdzie na latanie dziury zrobionej przez PełO.

Gość gość
Będzie ciekawie. Wydłuży to czas i formalności, zwiększy koszta...i jedną kolejkę zamiast drugiej...ciekawe pomysł na naprawę służby zdrowia. A wystarczy dać po prostu większe kompetencje lekarzom rodzinnym bo do tej pory jak poszłam do lekarza rodzinnego bo mi np dziecko wsadziło palec do oka to mi kazał pchac się do kolejki do okulisty zamiast dac głupie krople jak mi po prostu oko łzawi. Bez sesnu..wiec żeby uniknać takich sytaucji że taka ja w takim przypadku blokuje oklustę to każdy z zaćmą, astygmatyzmem itd bedzie musiał siedziec u dermatologa..śmiech :)

Gość Perlitte
A uwierzycie w to, że niektóre przychodnie narzekają na brak pacjentów! To może niech się zapiszą na http://doctorio.pl i Ci oczekujący pacjenci przesuną się do takich poradni. To portal dla lekarzy i pacjentów, aby ułatwić sobie życie nawzajem.

Gość gość
Coraz mniej osób korzysta z opieki medycznej w ramach nfz warto zastanowić się nad wizytą u specjalisty prywanie. czasami nie warto czekać na wizytę wiele miesięcy jeśli sprawa jest dość pilna, bo można się nie doczekać.

Gość gośćula
mnie sie zdaje ze od zawsze było skierowanie do dermatologa i okulisty,jedynie do psychiatry nie było,do psychologa już tak