Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jackowa Mama

Mio tab czy ktoraś z Was go kupila?

Polecane posty

Gość Jackowa Mama

Zastanawiam się nad prezentem dla Synka, ma 4 lata, z opisu wygląda bardzo fajnie, dodatkowym atutem jest to, że można korzystać z niego jak z normalnego tabletu, a przydałoby się czasami, szczególnie pod kątem internetu. Nie ma niestety nigdzie o nim żadnych opinii, tylko papki reklamowe czytając w różnych miejscach udało mi się wyczytać, że bateria trzyma tylko 3 godziny, a to jednak trochę mało chyba, chociaż w sumie nie wiem ile wytrzymują baterie w tradycyjnych tabletach.

Gość gość
Oooo tak też jestem ciekawa opinii :) Też mamy zamiar kupić dziecku i się zastanawiamy. Chętnie przeczytam każdą opinię o mio tab, bo w sieci nic na temat użytkowania również nie znalazłam :/

Gość gość
Szczerze nie polecam lepiej kupić normalny tablet w tej samej cenie i sobie wgrać aplikacje dla najmłodszych, jest tego z milion w Android market. Kupiłem to gowno na święta i idę oddać masakra co chwile jakieś błędy zero obsługi do pomocy

Gość gość
Tablet porażka! Nie polecam! Ekran bardzo słabo działa, aplikacje nie przetłumaczone do końca. Zawiesza się bez powodu. Zsuwająca się gumowa obudowa.

Gość gość
Ale po co kupować takie coś? Skoro już chcecie żeby dzieciaki zamiast się bawić gapily się w monitor to kupcie normalny tablet. Aplikacje tez da się ściągnąć a i wy skorzystacie jak będzie potrzeba.

Gość gość
My kupiliśmy mio tab na Świeta naszemu 3-letniemu synkowi. Tablet jest naprawdę godny polecenia jeśli chodzi o ilość ciekawych gier i zadań dle dzieci. Niewątpliwie dziecko chętnie się nim bawi i przy okazji uczy. Ale tablet nie jest WCALE TAKI TRWAŁY, dziecko nadepneło nogą na wyswietlacz, wyświetlacz popękał i nie reaguje na dotyk. Okazało się, że NIE MA MOŻLIWOŚCI NAPRAWY WYSWIETLACZA, trzeba kupić nowy tablet. Mozna w promocyjnej cenie 340 zł, jesli odda się uszkodzony tablet.

Gość gość
Mojemu dziecku ekran pękł przy normalnym użytkowaniu. To urządzenie jest słabej jakości i nie nadaje się dla dzieci. Gumowa obudowa zamiast chronić urządzenie zsuwa się i utrudnia zabawę.

Gość gość
Też kupiłam pod choinkę, najpierw awaria guzika do włączania ( wymiana na nowy ) a po tygodniu rozwalony wyświetlacz :( Nie polecam !!!!!!!

Gość gość
Nie polecam !!! Kupiłem dziecku na święta pod choinkę,mój błąd nie odpakowałem i nie sprawdziłem wcześniej sądząc, że za ponad trzy stówy będzie to coś dobrego. Mała otworzyła włączyła pochodziło trochę i się rozładowało. Naładować się już nie dało bo to się ładować nie chciało.Później to już tylko miesięczne ceregiele z naprawą gwarancyjną wysyłanie odsyłanie aż wreszcie wymienili na nowy. Niech ktoś z producentów spróbuje trzylatce wytłumaczyć dlaczego jej tak wyczekiwana od Mikołaja zabawka nie działa i trzeba ją odesłać! Życzę powodzenia :) Nowy tablet działa ale ekran dotykowy nie jest precyzyjny ,czasami coś samo się naciska , często się zawiesza trzeba restartować itd. Dobrze że łączy się to jakoś z internetem i można czasami dziecku jakieś bajki puścić. Generalnie drugi raz bym tego nie kupił .Lepiej chyba kupić zwykły tablet i jakąś dodatkową obudowę chroniącą przed uderzeniem albo upadkiem i zainstalować samemu aplikacje dla dzieci.

Gość Mama 123
Powiem tak.Kupilam tablet za namową kolezanki-byla zachwycona zarowno samym tabletem jak i szybka i bezproblemowa obsługa reklamacji.Tablet od nowości ma problemy z zawieszeniem i bateria.Po 4 ladowaniu bateria zdechla.. U nas było to samo-ku przestrodze wszystkim teklamujacym-nie dajcie się odprawić z kwitkiem że sklepu jeśli Wam powiedzą że do reklamacji jest ta infolinia-na pudełku! Sklep ma to zrobić! Kupiony za 500 zł drugi raz NIE kupilabym go za polowe...

Gość Mama 123
Po próbie włączenia tabletu po naprawie-Tablet nie działa.