Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i teraz zalosne kretynki

Polecane posty

Gość gość

... będą zakladac 500 tematow o firankach i przekrzywiwac sie które są bardziej badziewne. Jakie to polskie. Zal mi was,nie macie swojego życia, za to uwielbiacie zaglądać ludziom w okna i ubliżać. Przeczytajcie lepiej książkę,zajmijcie sie rodzina, znajdźcie zainteresowania.

Gość gość
te tematy o makaronach zakłada jedna zapchaj szpara co ją kochaś kopnął w zad i poszed pomagać żonie wieszać makarony :D

Gość gość
bo zabawnie czytać jak niektore się oburzają. To te co mają makarony i dotąd myslały, że to szyk. A tu zonk. Jedna tak sie oburzyła, ze zakłada tematy o białych szmatach w oknie :D

Gość gość
Masakra. Zaraz się zapluja jadem,rzuć temat to jak hieny na padline tak one na siebie sie rzucają. Wszystkie takie wyrafinowane.. Jedne myślą ze są cool bo maja makarony,inne bo maja tylko zaslony a i tu i tu sloma z butow wystaje chociazby wnetrze bylo najbardziej nowoczesne i eleganckie.

Gość gość
krytykowanie czyjegoś mieszkania to jest złudzenie optyczne dlatego że nie widzimy że nasze też jest wadliwe i obciachowe w niektórych aspektach ale tak sie przyzwyczailiśmy że nie dostrzegamy tego natomiast jak sie idzie do kogoś to każdy szczegół jest głupi

Gość gość
ta tępa dzida od prześcieradeł w oknach tak się wnerwia, że dziś założyła ponad 10 tematów o makaronach :D:D

Gość gość
Ja idac do domu kolezanki jak mi sie cos podoba to pochwale,jak nie to nie komentuje. A napewno nie zakladam durnych tematow typu makarony to badziew, biala szmata to cos tam. Naprawdę w ciągu 5 lat to forum spadlo strasznie na dno i jak dalej będą tu takie zlosliwe histeryczki siedziec to nie widzę przyszłości tego forum.

Gość gość
I powiedzcie mi co z tego ze macie nowoczesne wg was wnętrza skoro myslenie dalej macie zasciankowe.

Gość gość
A o co chodzi ?Ja też mam makarony w oknach i pralkę w sypialni :D a tak poważnie to mam makarony , mam też firanki z gipiury - bardzo je lubię - ale są bardzo ciężkie i są niesamowicie drogie ;/ dlatego mam tylko jeden komplet - z woalu też mam ale jakoś tak nie bardzo mi ten mój model już sie podoba heheh kłócicie się o firany ? :D

Gość gość
W tym temacie nie nie klocimy sie o firany..ale zobacz naglowki innych tematow. Dowiesz sie na nich co myślą o tobie przeciwniczki i zwolenniczki makaronow oraz innych tego typu zawieszek na okna:-)

Gość gość
ja też mam z woalu ale zdjęłam to i schowałam do szafki. mogę oddać za darmo, bo powiesiłam sobie makarony i okna wyglądają ślicznie zwłaszcza te gdzie są połączone 2 kolory. te kolorowe makarony są o tyle dobre, ze się w ogóle nie brudzą i nie trzeba ich tak często prać jak firanki

Gość gość
mi te makarony też się troche przejadły - mama sobie kupiłą do kuchni z 2 lata temu - ja mam swoje też dobre 2 lata - ale już mi się nudzą generalnie - mam w bardzo neutralnym kolorku beżowym - ale mam już chęć na nowe z tym że trzeba przyznać że makarony bardzo dobrze współpracują z ozdobami świątecznymi - kiedyś miałam na jedynym oknie takie malutkie bombki powieszone na różnych wysokościach i bardzo interesująca to wyglądało. W każdym razie czekam na jakaś nowość - bo firanki lubię - przytulniej się robi w domku jak wiszą firanki w oknach. Mam taki sklepik z firankami w mieście - kobieta ma takie cuda ale słuchajcie najtańsze 70zł mb ale te za 80-110zł mb to jest bajka - ja potrzebuje na dużego pokoju około 4,5m więc same rozumiecie że serce boli hehe.