Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

twój mąż jest dla niego jak ojciec i powinien to i to

Polecane posty

Gość gość

kurde dziewczyny jestem taka wściekła i już powoli mam dość siostrzeńca mojego męża i nacisku całej rodziny na ojcowanie temu dzieciakowi. Siostra męża to panna z dzieckiem, jako że mamy dom wybudowany tuż obok teściów i jej mąż dużo pomagał w opiece nad tym dzieckiem. Minęło 8 lat, teraz młody idzie do komuni i kuźwa co, nagle mój mąż ma z****** obowiązek isć z nim do tej komunii. Nosz kurde wiecznie słysze on jest dla niego jak ojciec, on go wychowywał to powinien teraz brać za niego odpowiedzialność. I tak mąż spędza z nim dużo czasu, kupuje mu różne rzeczy, to ciuchy to zabawki, to zabiera go na basen, to na kręgle i tak nigdy nie możemy sobie sami pojechać bo musimy go zabrac żeby mu przykro nie było i cały czas mu coś kupować bo siostra biedna i kasy nie ma. I wszystko pod naciskiem teściów i szwagierki. Próbowałam protestować to kończyło się wszystko awanturą. Nawet teraz młody przed naszą konsolą siedzi. Kurde co ja mam zrobić żeby wybić im z głowy to ojcowanie mojego męża nas siostrzeńcem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować