Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mnie wysmiała

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat,jestem lekarzem i poznałem z******tą kobiete -Klaudie. Pracuje w Niemczech,do Polski przyjezdzam pare razy do roku. Ostatnio ją poznalem, wiem że to ta jedyna. Gdy ją zobaczylem zwaliło mnie z nóg. Nagla fala ciepła i jej usmiech. Znam ją od maja tego roku. Wczoraj na imieniny ojca zaprosiłem ja,bo obecnie jestem w PL. Ma ona obecnie 21 lat,studiuje. Rodzice jak mogłem wziąśc sobie dziewczyne o 9 lat młodsza !!! I ona jest z biednej rodziny, na wsi . Mają do mnie pretensje ,że brunetka krecona, że za niska, że za biedna. Nosz k****,w********m sie . Rodzina jej nie akceptuje. Ojciec do mnie ze musze z nią zerwac,bo ona przyniesie nam wstyd itp. Jestem dorosłym człowiekiem. Ale moja rodzina jej nie akceptuje. Nie chce wybierac. Co mam zrobic ? Zamierzam ją zabrac do Niemiec,ożenic sie itp. ale rodzina jej nie akceptuje :(

Gość gość
Ważne ze ty ja akceptujesz. Szczęścia wam zycze ;)

Gość gość
Dziękuj***ardzo :)

Gość gość
rodzice mają racje jesteś głupi znajdź sobie kobietę w swoim wieku ona leci na kasę uświadom sobie że niestety jesteś starym grzybem ja mam 23 lata i nigdy bym się nie brała za takiego star***** niestety taka jest prawda moje koleżanki jak mają starszego to tylko dlatego żeby im stawiał itd.

Gość gość
rodzina czyli konkretnie kto? matka i ojciec? :classic_cool:

Gość gość
ewidentnie widać że laska widzi w tobie kasę

Gość gość
nie leci na kase. kocham ja i to bardzo !!! nie wygladam na 30 lat,w szpitalu uwazaja mnie za pielegniarza. wygladam na max 25 lat. jak dla mnie nie liczy sie roznica wieku...

Gość gość
matka i ojciec . oraz moje rodzenstwo -siostra 32 lata . brat 23 i polowa rodziny tej najblizszej , czyli siostry mojej matki

Gość gość
hahaah = lekarz lat 30 i skarży się na rodziców na kafe:P:P:P:D

Gość gość
dziadek był koniuszym a babka krawcową

Gość gość
tak jakby to powiedziec skarże sie . moja rodzina to zdecydowanie lekarze,adwokaci nauczyciele itp. boja sie ze ja przyniose wstyd rodzinie ,majac taka dziewczyne

Bo wiesz wydaje się że rodzince słoma z butów wystaje . Mezalianse to były na topie 150 lat temu . Najlepszego dla sympatii

Gość gość
będzie wstyd jak cię zostawi w skarpetkach znajoma mojej mamy miała bogatych rodziców i poznała takiego bez grosza przy duszy rodzice jej wszystko przepisali na niego teraz on ma młodą siksę ona jest chora i bez grosza są w trakcie rozwodu

Gość gość
smiedzi mi to prowo.albo pisze to laska,ktora zakochala sie w lekarzu i wie ze mu do pięt nie dorasta. a jesli to prawda to kim z zawodu jest twoja wybranka?

Gość klawisz alt mi sie zacial
panie doktorze,zamiast marnowac czas na babskim forum, lepiej sie doksztalcac, potem sie wszyscy dziwia,ze macie latki konowalow :) pozdro

Gość gość
Z ciebie też niezły kretyn, zamiast dziewczynie coś kupić, jakoś ubrać itp., żeby nie wygladala jak biedna krewna to ja do domu przyprowadzasz tak jak ja znalazłeś

Gość gość
lekarz i pisze "wziąść" :D, rodzice się nie wstydzą, że walisz takie błędy?

Gość klawisz alt mi sie zacial
ubranie nic nie pomoze , wystarczy,ze otworzy usta i widac przepasc intelektualna, ale jak widac "pan doktor" nadaje na takim samym poziomie jak jego wybranka :) albo prowo albo czarna owca w rodzinie i dyplom po znajomosci :D

Gość gość
Ale kretyn

Gość gość
tak,teraz bede slyszal ze jestem kretynem... co do mojej pracy. nie bylem na wakacjach w PL wiec postanowilem teraz przyjechac jest skromna dziewczyna, ale uroda jest bardzo ladna. studiuje na przedszkolanke. mialem ja ubrac ? zalozyc jej sila spodnice czy co ? umowilismy sie i przyszla ubrana normalnie,ale potem zaczela sie gadka z rodzicami i ich te durne pytania.na kase to ona nie leci, miala nie jednego bogatego chlopaka. normalna,skromna dziewczyna. poradzicie mi co zrobic ,ze rodzina jej nie akceptuje ?

Gość gość
przepraszam, wziąć. nigdy sie nie pomyliliscie ?

Gość gość
"Studiuje na przedszkolanke" Taaa napewno jesteś lekarzem

Gość gość
miala nie jednego bogatego chlopaka. to po co siedzi z tobą, jak może mieć lepszego i jak widać nie żałowała sobie

Gość gość
A ja jestem lek. wet.i ciagle mowie "wziasc i wlanaczac" :P i wiem wiem ze to straszne bledy straram sie ich oduczyc ale jakos mi sie wychodzic:P takze prosze nie nasmiewac sie z pana doktora;)

Gość gość
miala nie jednego bogatego chlopaka. i tu tez składnia zdechła

Gość gośćaaa
ewidentnie widać że laska widzi w tobie kasę XX Ewidentnie czyli w jaki sposób to zuwazyłes po jednym poście na kafeterii?:) W którym miejscu widać że ona leci na kasę? Ha ha ha ha XX gość dziś rodzice mają racje jesteś głupi znajdź sobie kobietę w swoim wieku ona leci na kasę uświadom sobie że niestety jesteś starym grzybem ja mam 23 lata i nigdy bym się nie brała za takiego star***** niestety taka jest prawda moje koleżanki jak mają starszego to tylko dlatego żeby im stawiał itd. XX 9 lat starszy facet to niby zgrzybiały starzec? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. XX Omijaj komentarze tego typu i nawet nie czytaj do końca bop nie ma sensu, moim zdaniem powinni zaakceptować twój wybór. To jest nie fair, że ja tak na starcie dyskwalifikują i krytykują. Powinni ją lepiej poznać, myślę że najważniejsze jest to co ty czujesz a rodzina będzie musiała się dostosować. To twoje życie i powinieneś z nią być jeśli czujesz, że to jest to. A oni z czasem ja zaakceptują kiedy zobaczą, że rzeczywiście jesteś szczęśliwy z nią i jest dobrą osoba :)

Gość gość
jestem kobieta. ale jedziecie na niego !!! nigdy nie zrobiliscie bledu ? nie sadze. facet to ze bogaty i doktor to musicie juz na niego jechac ? przyszedl po porade a nie o jakies "nauczanie " co za ludzie :/

Gość kawisz alt mi sie zacial
21 lat i tylu bogatych chlopakow :) wnioskuje,ze nie bedziesz ostatni, doktorku :)

Gość gość
Wydaje mi się, że jesteś budowlańcem