Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KICZ 21 wieku na oknach

Polecane posty

Gość gość

sami wiecie... :D

Gość gość
no wlasnie, nie wiemy

Gość gość
M jak.... ;) może też być do jedzenia :D

Gość gość
makaronki najlepiej z koralikami spięta tandetną klamerką i do tego biokominek obłożony tandetnym kamieniem zaraz przy telewizorze, najlepiej pod... TANDETA KICZ I DRAMAT :D

Gość gość
zna powiedzenie wolnosc tomku w swoim domku? huj cie to obchodzi kto jaki ma wystroj:D pokaz swoj pokoj gimbusie to zaraz ci go udekorujemy po naszemu:D a co tam

Gość gość
i po co wy dyskutujecie z patologiczną gowniarą?

Gość gość
Akurat nie trzeba być patologiczną gówniarą, by tak myśleć. Każdy z odrobiną gustu wie, że jest w tym sporo racji. Aż mnie dziwi, że ludzie nie zdają sobie sprawy jakie dziadostwo wieszają na oknach niszcząc wygląd swoich mieszkań.

Gość gość
a mi sie to podoba i chuj z wami

Gość gość
ale to ich mieszkania:D za ich pieniadze moga nawet obsranego pampersa powiesic w oknie:D ich sprawa nie twoja

Gość gość
"le to ich mieszkaniasmiech.gif za ich pieniadze moga nawet obsranego pampersa powiesic w okniesmiech.gif ich sprawa nie twoja " a ty w ogóle rozumiesz ten temat? czy ktoś tu komuś czegoś zabrania? Nawet mowy o tym nie ma śmiejemy się tutaj z tandetnych makaronów a nie nakazujemy komuś żeby je zdjął zatem co się burzysz? nikt nikomu nie odbiera prawa do posiadania tandetnego wystroju domu jak na razie makarony są wyśmiewane na wszystkich forach wnętrzarskich a w wielu domach wiszą, zatem wyśmiewanie nie ma nic do zabraniania, czy nakazywania, MÓZGU :D

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
A kim ty jesteś aby komuś mówić co niszczy wygląd mieszkania. Sorry ale mam ważniejsze rzeczy do robty niż pedantyczne przejmowania się tym jak wygląda moje mieszkanie. Czy dywanik pasuje do mebelków, czy obraz na ścianie nie jest zbyt tandenty, może jakiś malarz za 10000000 zł sprzeda taki co to będzie pasował... Weźcie wy sie na głowy leczcie, albo tyle energii włóżcie w intelektualny rozwój. Ja dlugo wynajmowałam i zawsze łatałam co sie dało swoimi pomysłami. I nigdy sie tym specjalnie nie przejmowałam, A śmiać mi sie chce z ludzi ślepo podąrzających za modą i zmieniających wystrój chałpy bo w TVN powiedzą ze coś jest niemodne. Do grobu sobie makaronu, rolety czy drewnianego karnisza nie wezmę. łóżko mam wygodne nie modne, makaron bo nie lubie ani gołych okien ani zadnych firan. Do tego rolety zasłonięte prawie zawsze. Na scianach własne obrazy i szkice. szafa i regał na książki + dwie półki wiszące na których mam badziewne pamiątki z 4 podróży + dwie afrykańskie kiczowate figurki, prezent od znajomego misjonarza. Biurko- ława, fotel bardziej wygodny do czytania z puffą pod nogi. to mój pokój główny. wszystko z innej parafii, moje mieszkanie jest zbiorem moich dotychczasowych dokonań i a nie modelem wyjętym z katalogu moda i styl.. współczuje wam tego prostego myślenia, widać że nie macie w sobie zadnych zainteresowań niz popis przed znojomymi modnym mieszkaniem.

Gość gość
ty pokaż nam swoje mieszkanie, pośmiejemy z twojego gustu. W końcu każdy ma inny..a może łudzisz się że zachwycisz wszystkich? Jak komuś się podoba makaron lub jeśli dla kogoś jest to forma FUNKCJONALNA to co cię to obchodzi? Myslisz, ze każdy dniami i nocami zachwyca się swoją firanką, makaronem czy własnoręcznie haftowaną?

Gość gość
pokaz swoja buzie:D to dopiero bedzie smiech

Gość gość
"A kim ty jesteś aby komuś mówić co niszczy wygląd mieszkania." x a cóż to, wyrazić własnego zdania nie można? Mowię, bo tak uważam. Ty sobie możesz uważać inaczej i wieszać tandety w oknach ile wlezie. Mało tego możesz sobie nakleić tandetnego kamienia ile wlezie a do tego powiesić tryptyk nad kanapą. Wolnoć tomku... Ja ci nie bronię mieć tandety a ty sie odpiórkuj od tego, co mam mówić, czy nie mówić rozumiemy się, lasia? :)

Gość gość
>>>łóżko mam wygodne nie modne, makaron bo nie lubie ani gołych okien ani zadnych firan. Do tego rolety zasłonięte prawie zawsze. Na scianach własne obrazy i szkice. szafa i regał na książki + dwie półki wiszące na których mam badziewne pamiątki z 4 podróży + dwie afrykańskie kiczowate figurki, prezent od znajomego misjonarza. Biurko- ława, fotel bardziej wygodny do czytania z puffą pod nogi. to mój pokój główny<<< x co ty się tak tłumaczysz z tego co masz w domu? Kogoś to interesuje? Nawet mi się czytać tego nie chce. Dla mnie możesz mieć sr/acz w salonie - nie rusza mnie. Ja mogę sobie wyrazić zdanie, ze nie podoba mie się sr/acz w salonie, ale kompletnie mnie nie obchodzi, czy masz go w salonie, czy nie. Pojmujesz to, MÓZGU?

Gość gość
"A śmiać mi sie chce z ludzi ślepo podąrzających za modą " x zanim się zaśmiejesz na śmierć zajrzyj do słownika orto...

Gość gość
co innego podążanie za modą a co innego podążanie za tandetą

Gość gość
skończ żałosny prymitywie co zazdrości ludziom wszystkiego. tych makaronów też zazdrościsz bo są ładne a ciebie nie stać na taki rarytas bo żeby okno ładnie wyglądało to trzeba tych makaronów powiesić odpowiednią ilość i najlepiej 2 rzędy

Gość gość
>>>bo żeby okno ładnie wyglądało to trzeba tych makaronów powiesić odpowiednią ilość i najlepiej 2 rzędy<<<<<<<<<<<<< ja pierdzielę :D:D:D

Gość gość
taaa, pierdyknij sobie 5 warstw i pospinaj klamrami.... do tego sznur na żyrandol i sam się powieś, będzie pasować :D