Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ttylko ja uwazam ze dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze dziewczyna wyniosla z pracy prawie 20 rzeczy na kwote 800 zl, bo jak stwierdzila komus to chciala sprzedac i przyniesc kase, a wczesniej mowila ze pokazac sasiadkom. ja donioslam szefowi bo nie chcialam placic tymbardziiej ze jej siostra wyniosla wczesniej towar i do tej pory nie zaplacila za niego. szef ja zwolnil a mnie wyzywaja od kapusiow itp. prawie wszyscy staneli w jej obronie, ale to ludie nie z tej samej firmy.

Gość gość
źle zrobiłaś donosicielko

Gość gość
acha spoko czyli ty wolisz zaplacic za kogos? wez sie zastanow!

Gość gość
ja wolę kraść :P

Gość gość
no wlasanie tak myslalam

Gość gość
a ja ciebie popieram, kiedyś milczalam w takich sytuacjach ale teraz mam to w d***e, nie będę nikogo kryła. Złodziejom mówię nie.

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłaś! Złodziei trzeba wyplenić! Nie przejmuj się tymi wszystkimi baranami, którzy Ci mówią, że jesteś kapusiem. Ciekawe, czy jakby ich ktoś okradł, albo ich bliskich to czy by to przemilczeli czy zgłosili sprawę na policje. Ty akurat zgłosiłaś do szefa, nie na policje (a u mundurowych miałaby ta panienka bardziej przewalone) Brawo! :)

Gość gość
kazałabym tej cizi odpalic działke ,albo donos,ja nie będe za kogoś płacić ,albo odpala dziajkę z nawiazką za ryzyko ,albo niech spada