Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was będzie testować w tym tygodniu ?

Polecane posty

Gość gość

Może poczekamy razem :-) Ja testuje w niedziele Mam oczywiście nadzieje że okaże się że będę w ciąży Jak na razie bolące sutki, nadwrażliwe momentami piersi Bóle podbrzusza momentami bardzo silne i przeczucie które mówi że znów będę mamą :-)

Gość gość
Ja testuje piątek sobota.

Gość gość
ja testuje w weekend i mam nadzieje, że jednak nie zobaczę 2 kresek.

Gość gość
tak więc weekend będzie dla nas pełen emocji

Gość gość
ja mam już córeczke i zaczęłam na nowo marzyć o nowym członku rodziny Marzy mi się druga córcia :-)

Gość koleżanka 89
ja właśnie robiłam ale dzięki bogu jedna kreska bałam się że będę w ciąży, nie jestem jeszcze gotowa żeby być mamą

Gość gość
to ja 17:32, czy mam objawy. hmm na razie mega grypę, bol podbrzusza i mega wrażliwe dziąsła, ale nie wiem czy na ciaże czy na chorobę..nie nastawiam się bo to 1 miesiąc starań

Gość gość
ja testuje dzisiaj,czy będe dzisiaj srać czy nie ;-)

Gość gość
u mnie dziś bóle podbrzusza takie lekkie do średnich Napięcie w brzuchu i piersiach Senność Do testowania jeszcze tydzień

Gość gośćterka
Ja czekam do niedzieli, najpóźniej do poniedziałku. Póki co chce mi się strasznie spać, od dwóch dni mnie mdli, delikatne bóle podbrzusza zwłaszcza przy lekkim ucisku no i od wczoraj ból piersi, a właściwie sutków. Naprawdę jestem spokojna i staram się o tym nie myśleć, bo wiem, że to wszystko to może być moja podświadomość. Różne rzeczy przecież można sobie wkręcić:) To mój pierwszy miesiąc starań, więc nie chce mi się wierzyć w taki łut szczęścia...

Gość sratatatatatatatata
Ja w przyszłtym tygodniu gdzies we wtorek może. Nie patrzcie dziewczyny na objawy bo w tym momencie to wszystko psychika i ściema. Ja też co miesiąc mam wielce objawy, bóle podbrzusza, piersi itd. a jeszcze dwoch kresek nie było tak więc wyluzować bo to tylko wasza podświadomość. W tym miesiacu jak na razie u mnie "objawów" brak może tym razem się uda ;)

Gość gośćterka
Wiem, że to psychika tak działa i aż mi głupio mówić o jakichkolwiek objawach, bo wiem, że to za szybko. Zakodowałam je jednak mimo, że może to być ściema. Będę wiedziała przynajmniej w kolejnych miesiącach czym się nie sugerować :D O dziwo nie mam też dużego parcia pomimo, że czekałam jakieś pół roku na rozpoczęcie jakichś tam starań i myślałam, że będę to bardziej przeżywać. Bardziej męża nosi, żeby zrobić test ale wytłumaczyłam mu, że to za wcześnie :)

Gość gośćmama
mi przy pierwszej ciąży objawy pojawiły się w 5 tyg ale od początku miałam przeczucie że to To :-P teraz też mam przeczucie mimo że na objawy za wcześnie i nie mam nawet pewności w wstrzeliłam się w owulacje , o ile ją miałam :-/

Gość gość
ja testować będę we wtorek

Gość gość
to ja autorka Otóż dziś znowu pojawiły się bóle podbrzusza ze skurczami Potem zauważyłam dużo krwi a to dopiero 19 dc dlatego na szybko zażyłam luteinę która w poprzedniej ciąży uratowała moje dziecko przed poronieniem i po pewnym czasie bóle i krew zniknęły Teraz czuje napięcie w podbrzuszu i takie ciągły lekki ból Jestem dobrej myśli Moje przeczucie podpowiada mi że dochodzi do zagnieżdżenia tak więc za 3 no 4 dni powinno już coś wyjść na teście tak więc testuje poniedziałek ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje już w niedziele Trzymajcie kciuki

Gość gość
hallo jak tam wasze testy ?

Gość gość
u mnie trochę jakby zmalał zapał i zaczynam myśleć że jednak nici z tego będzie Mam dziś 20 dc a cykle mam 24 25 dniowe więc jeszcze trochę ale myślę ze w poniedziałek już powinno coś wyjść

Gość gość
podnosze

Gość gośćterka
Hej dziewczyny. Już się przetestowałam :) Jest druga blada krecha, więc powoli, powoli mogę się cieszyć :)))) Jutro robię drugi test dla pewności, bo właśnie do jutra najpóźniej ma przyjść @, mam cykle 25-26 dni. Nawet się nie potrafię za bardzo cieszyć, nie chce mi się wierzyć w takie szczęście za jednym strzałem :D

Gość gość
super bardzo ci gratuluje i zazdroszczę po cichu Ja mam cykle od 24 do 26 W którym dniu miałaś owu ? o ile wiesz

Gość gość
Myślałam, że mam w 11 dniu, bo już zaczął mnie pobolewać jajnik ale rozkręciło się na dobre w 12 dniu. W te dwa dni staraliśmy się z Mężem, więc na pewno trafiliśmy, pytaniem było czy coś z tego wyjdzie:) A Ty kiedy oczekujesz @? Życzę powodzenia i dziękuję za gratulacje. Jutro zrobię drugi test i betę, wtedy uwierzę, bo na razie jestem niedowiarkiem...

Gość sratatatatatatatata
Ja jutro testuje. Okres powinien byc we wtorek, ale juz chce zrobic i wiedziec- powinien wyjsc. Dziwnie się czuję, trochę podobnie jak na okres, ale jednak trochę inaczej. Sama nie wiem może sobie już wkręcam. Zgagę lekką mam od kilku dni, nie non stop ale są takie momenty. Uderzenia gorąca ( tak mam przed @) nastrój do d**y wszystko mnie wkurza. Cycki boją, ale przed @ tez zawsze bolą. Jedyna rzecz inna niż zawsze to żyły na jednej z piersi czego NIGDY nie było, a wiem, że wiele dziewczyn pisało, że takie coś zaobserwowało. Dam znać rano co test pokazał.

Gość gość
No jak to która? Prawie przyszla mamusia, ona zawsze testuje :P

Gość malinowaChmurka
Hej dziewczyny! Ja juz testowala.jestem 3 dni po spodziewanej @. Test negatywny. Ale nic straconego bo w pierwszej ciazy testy tez wychodzily negatywne i ginekolog wykluczyl ciaze. A moj synek ma 4.5 roku ;) stresik wielki bo pragniemy drugiego dziecka.

Gość gość
Do "sratatatatatatatata": mam bardzo podobne objawy i też żyłki (właściwie jedna ogromna) mi wyszły zwłaszcza na jednej piersi. Trzymam za Was kciuki!

Gość sratatatatatatatata
niestety, u mnie jedna krecha :( okres mam mieć dopiero jutro, ale już się nie łudzę. test robiłam ten najczulszy 10. kurcze byłam pewna, że tym razem się uda, wszystko na to wskazywało ;(

Gość gość
u mnie tez jedna krecha niestety miałam cykl bezowulacyjny ale nic straconego

Gość gośćterka
Ja zrobiłam dwa kolejne testy i wyszły pozytywne ale po jakichś 10min. Jutro z rana jadę na betę, po południu powinny być wyniki. Jeśli wyjdzie pozytywnie to Wy też nie ufajcie testom:) Pozdrawiam!