Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna Waga?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy przy wzroście 166cm waga 60 kg to dobra waga ? Wskaźniki BMI pokazują prawidłową masę ciała jednak mam wątpliwości. W sumie wszyscy mi mówią że wyglądam na max 52kg, nie wiem od czego to zależy. Zaczęłam się odchudzać i jednocześnie ćwiczyć. Waga stoi w miejscu, wydaje mi się że to przez to iż wyrabiają się mieśnie. Od 21 dni stosuje aerobiczna 6 weidera i fakt są efekty, brzuch jest bardziej wyrzeźbiony . Moja waga często skacze , jest to w granicach 57-61 kg . Możecie mi coś doradzić ?:) Pozdrawiam

bo mięśnie są cięższe niż tłuszcz stąd dwie osoby o takiej samej wadze i wzroście mogą zupełnie inaczej wyglądać

Gość gość
No fakt, ale jednak bylaby satysfakcja gdyby na wadze pojawiła się mniejsza liczba bez efektu wachań.

Gość gość
jest dobrze :) przy 164 60 kg to max :)

Gość gość
Jeżeli nie jesteś otłuszczona[a to przecież widać], a twoje ciało nie jest miękkie i flakowate to znaczy, że ważysz tyle ile trzeba. Sam wzrost nic nie mówi, bo co innego hoża atletyczna dziewucha z szeroka klatką, "grubokoścista", a co innego anemiczne dziewczę, cienkie jak trzcina o sylwetce Golluma. Może nie skupiaj sie na wadze tylko na wyglądzie sylwetki, zmierz poziom tkanki tłuszczowej, np na siłowni. Aha- jak a6W, to twoje jedyne ćwiczenia, to one mają zerowy wpływ na wagę