Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

mam bardzo dużo ubranek dla niemowlaka. zrobiłam selekcje, bo za 2 tyg. rodzę i nie chce mieć po 30 śpiochów i pajacyków. Wybrałam te które się u mnie sprawdziły a resztę spakowałam. jak myślicie wrzucić je do PKC, spalić czy no właśnie co z nimi zrobić ??

Gość gość
Wrzuc do pck. moze komus jeszcze posłużą

Gość gość
prowo.. spalic ubranka??

Gość maniusia333
Mi możesz wysłać?

Twoje pytanie uważam za retoryczne. Gdybyś myślała rozsądnie nie pisała byś bredni na forum.Mnóstwo ludzi chętnie by przyjęło ubranka niemowlęce, a ty pytasz? Żal mi ciebie😡

Gość gość
moje dziecko było ostatnim w rodzinie i każdy przekazywał mi ubranka po swoich dzieciach, więc to nie są super ubranka. tylko takie z których korzystała już 5 dzieciaków, więc to są takie ubranka, dla kogoś kto naprawdę jest w potrzebie. dla mnie wrzucenie do PCK do tak, jak do kosza, bo te ubrania idą na ciuchy

Gość gość
jeżeli byłyby to ubranka po moje córce i tylko ona by z nich korzystała, to sprzedałabym je. ale to są ubranka znoszone i wiekowe (6 letnie)

Gość gość
Czyli ktos,kto jest naprawde ,,w potrzebie" moze nosic szmaty,taaaak ? Ja do Mopsu wynioslam caly worek ciuszkow po jednym dziecku w super stanie...a nie ,ze te najlepsze posprzedawalam,a te szmaty komus dalam.Wstyd...i nie dziwne,ze jak jest zbiorka odziezy to trąbią,ze to nie porządki w szafach i zeby i tych biednych szanowac,bo co ? Jak biedny,to i ze szmat powinien sie ciewszyc ? :-o

Gość gość
nie potrzebnie się oburzasz. przecież pytam, czy ktoś chciałby takie ubranka, czy mam je spalić

Gość gość
Szmaty spal,albo oddaj do warsztatu samoch.,na scierki