Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki był wasz pierwszy pocałunek?

Polecane posty

Gość gość

Mój był okropny, w ogóle mi się nie podobał...nie wiedział co robić...A wasz? Jakie mieliście odczucia, czy była między wami chemia? Ja nic nie odczuwałam.

Gość raz i dwa
Hmmm moj tez byl lipny.Mysle ze trening czyni mistrza

Gość pomidorki
Ja z kolei nie wiedziałam co robić i jak chciał mi język wsadzić to spanikowałam.

Gość gość
pierwszy to nic specjalnego... koleś napalony, ja chciałam spróbować jak to jest, całowaliśmy się chwile, on zachwycony, ja nie więc sobie poszłam :D za to drugi... jestem z tym facetem to dzisiaj, czyli ponad 2lata i kocham go najbardziej na świecie, te motylki w brzuchu są niedoopisania jak trafisz na odpowiedniego faceta to wszystko co dla Ciebie nowe będzie wyjątkowe :)

Gość gość
Pamietam go lepiej niż pierwszy sex:-) Mialam 13 lat,bylam na ognisku i byl tam chlopak który podobal sie mnie i polowie dziewczyn w szkole. Tez mial 13 lat. Poszlam z nim na spacer i wtedy mnie pocalowal z języczkiem pamietam ten smak różowej gumy orbit ktora chwile wcześniej zul. Jak wracaliśmy do reszty to z wrazenia zamroczona i szczesluwa weszlam na drzewo i do domu wrocilam z guzem na czole:-)

Gość gość
A co jak chłopak mi się wcześniej podobał, a ja mnie pocałował to nic szczególnego nie czułam..?

Gość gość
nie podobał mi się, bo wrażenie było takie, jakbym miała ośmiornicę w jamie ustnej, ale o dziwo wiedziałam co robić i facet był oszołomiony z zachwytu. mam nadal to samo podejście do całowania, ale przynajmniej wiem, że to ich zwala z nóg. ;)

Gość gość
a ja się napatrzyłam na filmach a potem wydawało mi się że trzeba wykonywać jakieś posuwisto zwrotne ruchy co czyniłam zawzięcie! Biedny ten mój pierwszy. Zdębiał ale ani słowa nie powiedział tylko próbował to jakoś ogarnąć To było dawno ale co sobie to przypomnę to chce mi się pod ziemię zapaść:)

Gość gość
Po drinku o 1 w nocy w klubie gdzie byliśmy sami z moją pierwsza dziewczyna która sama to zainicjowała. Mailem wtedy 20 lat i bardzo ją kochałem. To btło niesamowite. Niestety zdradziła mnie później.

Gość gość
A dla mnie to było obrzydliwe. TA ŚLINA BLEE. nie całuje się dlatego

Gość gość
FUUUUUUUUUU

Gość gość
A moj pierwszy pocalunek mial miejsce w pociagu. Chlopak mnie odprowadzal i wsiadl ze mna, pociag zaczal ruszac...on przed wyskoczeniem z pociagu przyciagnal mnie do siebie i pocalowal wkladajac jezyk w me usta ;) Jechalam do domu zszokowana i zadowolona jednoczesnie. Podobalo mi sie :)