Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Karma, równowaga, bla bla bla

Polecane posty

Mówi się, że "dobro" czy "zło" wracają, że ludzie mają swoją karmę, dostają to, na co zasłużyli i wynika to z jakiejś tam równowagi w naturze. Uważam, że to g****o prawda. Ale jak ktoś się upiera, że jest inaczej, to czekam na sensowne argumenty.

Gość szarik na 102
Najlepszym argumentem jest to ,że wracasz pod p***********m nikiem!!

Gość szarik na 102
No tak,do Ciebie wraca tylko papier toaletowy,ale nie jest to czas odnowy! Dobry gospodarz kupę zabiera do domu.

Gość gość
kiedys sie przekonasz.

Gość gość
a co bys chcial?

Gość szarik na 102
Głupie pytanie ,głupia odpowiedż. Pierwsza zasada zachowanie energi!

Gość szarik na 102
AMPLITUDA...ale twoja linia jest prosta...czyt.płaska.

Ale w temacie nie ma żadnego pytania, przyjrzyj się dokładnie. To jest tylko próba wywołania dyskusji dla chętnych, a pierwszą zasadą zachowania energii jest milczenie, kiedy uważa się, że nie warto odpowiadać.

Gość gość
ja mam przykład była mojego chłopaka dostawila mi rogi (od kolegow dowiedział się ze swietnie robi loda, on w tym czasie lezal w szpitalu) ta laska mnie nie zna i nie wie, ze ja jestem jego obecną dziewczyną, korzystała z usług mojej firmy i towar miał odebrać jej gach albo mąż, nie wiem dokładnie ona w tym czasie dzwoni i mowi: -Ten mój już był, już odebrał towar? -Tak, przed sekundą wyszedł, właśnie wsiada do samochodu - Aha.... A może Pani zerknąć czy jest sam czy z jakąs kobietą? - Na 100% jest sam w samochodzie - Aha... Tak pytam bo wie Pani... to fałszywy koo rwiarz z niego (czy jakos tak powiedziała) Pomysłalam tylko sobie, ze trafił swój na swojego :D

Gość szarik na 102
Modlą się pod scianą płaczu(wiadomo gdzie)... W pierwszym rzędzie Mosiek się drze...boże spraw żebym zarobił 111 tyś.euro,żona choora,dzieci chore,kredyty,kredyty,kredyty. Żebym wyzdrowiał 111 tyś.pomóż boże,tylko to mnie uzdrowi. Drze się w pierwszym rzędzie ponad wszystko... Z ostatniego podchodzi Rabi z pęgą...masz tu stotysięcy i spadaj! My się tu o miliony modlimy! PS Sprecyzuj prowokację,że nie oczekujesz na reakcję...

Kawał całkiem całkiem. Już sam sposób, w jaki to napisałam, jest prowokujący, zresztą nie będę się tłumaczyć, czekam na fanatyków, którzy mi przekonująco wyjaśnią, że karma istnieje i że kiedyś będzie przepięknie!

Gość wdowa po stalinie
Karma istnieje, są jej różne rodzaje. Najtańsza w aldiku

Gość szarik na 102
Twoje słow to mowa trawa,twoją karmą jest krowa! Sama wybrałaś!

Jeszcze nie wybrałam, jest dużo pożeraczy trawy. Może kozą chcę być, a może barankiem. Koza brzmi ciekawie, tępy łeb, pusty wzrok i pełno żarcia wokół. Fajnie ma w życiu.

Gość szarik na 102
KROWA MA LEPIEJ,przeżuwa dwa razy,potem w kupie nie ma skazy. Kiedyś robili z tego nawozy,a ty co?dalej do kozy?

Gość szarik na 102
Koza to się musi nawet sama doijć,oczu nie potrafi nastroić... Kozi wzrok to skok w bok na Sycyli to wiedzą,ale nie powiedzą. Załatwiają to po krowiemu,między sobą...