Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piteerx

Czy chciałybyście lub chciałbyś..

Polecane posty

Czy uważacie, że w internecie przydałby się program, ew. blog dotyczący zdrowego odżywiania za niską cenę? Znajdowałyby się tam przepisy, przy użyciu łatwo dostępnych, tanich i dobrych jakościowo (skład) produktach.

Gość gość
pełno jest tego aż mi się chce rzygać ciągle tylko fit i zdrowa żywność

Może nie tak bardzo znowuż zdrowe odżywianie, ale np. przepis na jakieś danie oraz tańsze i równie dobre zamienniki na dany produkt. Znane marki każą słono płacić, gdy tańsze, pod marką własną kryją ten sam skład. Taka prawda, że dzięki temu można naprawdę wiele zaoszczędzić.. grosz do grosza i będzie kokosza! ;)

Przepraszam, założenie było inne - kupowanie produktów tańszych, które nie zawierają składników chemicznych (polepszaczy, wzmacniaczy smaku, spulchniaczy, konserwantów itd.)

Gość gość
tak ja znam takie teksty :O a one g****o znaczą bo np. woda niby mówią że taka sama jest w kranie i że te butelkowane się niczym nie różnią a to nie prawda jest ja kiedyś musiałam wziąć tabletkę niestety byłam na mieście więc musiałam kupić wodę w butelce blisko był market wszystkim nam dobrze znany nazwa na literę B poszłam kupiłam wodę za 50gr o jaka byłam zaskoczona jaka tania łyka wzięłam i wyplułam gorsze to było od kranówy więc nikt mi nie powie że zamienniki czy woda się nie różni niczym tak samo butelkowana ŹB gorzej smakuje niż A czy Ż

Taka prawda, że w B kupuje się tylko rozpoznawalne marki :) Jestem ciekaw ile ta woda miała składników mineralnych :P

Jak już wspomniano o wodzie, to również wiodący "producent" na Ż oferuję wodę niegazowaną.. w której znajdziemy około 220 mg składników mineralnych na LITR. Czyli o 100 mg mniej niż łódzka kranówa :)