Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość bycia dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Kurwa, dość. Wiem, że to brzmi najżałośniej jak to możliwe ale tak czuję. Chcę uprawiać seks, cieszyć się z tej NORMALNEJ sfery życia jak cieszą się inni w moim wieku - mam 19 lat. Niestety do tej pory byłam chyba zbyt wybredna, żaden z facetów na dłuższy związek mi nie odpowiadał a tacy którzy chcą spotkać się ze mną tylko na seks mnie nie interesowali.

Gość gość
jesteś dziwna

Gość raz i dwa
Nie rozumiem po co te nerwy :-) ja mialem 20lat jak pierwszy raz uprawialem sex.

Gość gość
Czemu dziwna? Teraz to nawet będzie mi głupio przed potencjalnym partnerem się przyznać, że jestem dziewicą. TAK WIEM to nic złego ale wkurza mnie to, bo czuję się gotowa na uprawianie seksu ale nie mam z kim;/ Poza tym niewazne jak głupio brzmi ale i tak to napiszę: Ludzie normalnie żartują na temat seksu a ja nie mam pojęcia tak naprawdę na czym to polega i wychodzę na jakąś cnotkę...

Gość gość
a ja mam 23 i jestem dziewicą chociaż nie mam takich problemów jak dziewczyny na kafe co codziennie się pytają czy są w ciąży zamiast zrobić test

Gość gość
a ja prawie 27 i jakoś przeżyłam

Gość gość
Teraz to nawet będzie mi głupio przed potencjalnym partnerem się przyznać, że jestem dziewicą. no to wyobraź sobie, ze ja miałam 32 lata kiedy mówiłam partnerowi ze jest pierwszy. Zareagował normalnie

Gość gość12345676
ja mam 25, ale jeszcze mam nadzieję że może kiedyś coś się wydarzy

Gość raz i dwa
Jesli chcesz sie puscic dla swojego ego chyba nie podbudowanego to sie pusc.A jak nie to szukaj czekaj a chwila bedzie o tyle przyjemniejsza :-)

Gość gość
19l34 - ale w tym problem, że nie mam się z kim puścić. Wiadomo mam kolegów którym się podobam i wiem, że jeśli tylko bym się zgodziła to byśmy się przespali ale myślę, że oni nie zdają sobie sprawy z tego że jestem dziewicą. Więc co to dla nich za przyjemność (i dla mnie) skoro im zalezy na seksie a ja nie wiem co i jak.... Wiem, brzmi głupio i prostacko ale to własnie czuję.

Gość gość
Bierz pierwszego ktory sie trafi,no bo sorry, ale w tym wieku nie miec ani jednego adoratora? To musisz byc paszczurem

Gość gość
Ja pierwszy raz uprawiałam seks w wieku 21 lat. Ciesze sie ze czekałam bo to był tez pierwszy raz tego faceta. Jestesmy razem juz kilka lat i myślę że to bedzie mój mąż. Wczesniej tez chcialam stracic dziewictwo od tak bo mnie wkurzało ze tak długo nic nie uprawiam seksu.

Gość Mam dość tak jak ty
A ja mam 23 lata i stałego faceta od 4 lat, który do tej pory nie chciał się ze mną przespać.

Gość raz i dwa
Dziwne problemy ma dzisiejsza mlodziez