Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćosa

Nie rozumiem dziewczyn, które spotykają się tylko na seks

Polecane posty

Gość gośćosa
Nie pisałam, że kochanek zająłby się dzieckiem. No to właśnie tak jak piszesz "dla samego rźnięcia" - tego nie rozumiem. Tzn faceci to wiadomo, że masa z nich się puszcza z byle kim by sobie ulżyć , ale nie rozumiem dziewczyn. Po co im seks bez miłości ciekawe jak się czują potem i w ogóle co och skłania do czegoś takiego

Gość gość
A ja nie rozumiem kobiet które mają ogromną ochotę na seks, a tego nie robią, bo czekają na wymarzonego księcia. Żyje się raz, poza tym jutro można wpaść pod samochód, lub może zacząć się wojna, z życia trzeba korzystać ile się da.

Gość gośćosa
To oczywiste, że jak się kocha to się nie zdradza. Tak samo jak dla mnie oczywiste jest to, że seks powinien być z miłości. To był przykład, że prędzej rozumiem zdradzającą kobietę która robi to z miłości niż dziewczynę która ot tak daje koledze bez uczucia.

Gość gość
niech robia co chca.

Gość gość
ja nie chce seksu z byla kim.

Gość gość
A ja nie zrozumiem jak można zdradzać nawet z "miłości", a seks dla przyjemności rozumiem, bo seks jest fajny i dobrze robi na zdrowie psychiczne i fizyczne. A w ogóle co ci do tego? To ludzi sprawa z kim i po co sypiają, zajmij się swoimi problemami, a nie wchodzeniem innym do łóżka i ocenianiem ich życia. Nie pasuje ci to, zatrzymaj to dla siebie.

Gość gość
seks jest najwazniejszy