Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego gobulki są takie ogromne

Polecane posty

Gość gość

jestem dziewicą i przez to nie mam jak ich wcisnąć za cholerę:O czy któraś już je wciskała jak miała błonę? ja czuję od razu ból i opór, chyba je sobie przykleję taśmą klejącą:D nie wierzę, że się nie da infekcji wyleczyć doustnie:( help

Gość gość
ale to nie jest prowokacja, ja naprawdę nie potrafię tego włożyć:O czy ktoś tak miał?

Gość Agula8
a jakie Ty globulki stosujesz?? i jaką masz infekcję? może źle się zabierasz do wkładania? najlepiej oprzeć jedną nogę wyżej-np.na wannie, nie spinać się, lekko zwilżyć globulkę i delikatnie wsuwać. Ja stosowałam Lactovaginal-jak jeszcze byłam dziewicą i nie miałam aż takiego problemu-trzeba się było tylko przełamać.Są leki doustne, ale działają z lekkim opóźnieniem.

Gość gość
Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale ja tez będąc młoda dziewczyną miałam problem z ich aplikacją. Może to troche nieznajomość własnego ciała. Pozycja opisana powyżej faktycznie ułatwia aplikację, może namocz delikatnie globulkę to ułatwia wsuniecie jej do środka. A Lactovaginal aplikuje sie wyjatkowo łatwo, kapsułak jest mała i łatwa do wsunięcia, dobrze go stosowac po leczeniu na odbudowanie floby, by infekcja nie powróciła.

Gość gość
Błona dziewicza nie przeszkadza w aplikacji globulki, źle do tego podchodzisz, bez stresu, nie spinaj się, globulkę powinnaś wkładać pod kątem, dobrze jest też ją zwilżyć. Lactovaginal ma małe kapsułki, aby dobrze działały trzeba je włożyć jak najdalej i najlepiej na noc.

Gość gość
Po to aby nawilżyć pochwę ,która ma odpowiednią pojemnośc

Gość gość
W celu nawilżenia przed stosunkiem stosuje hydrovag, globulki mają niewielki rozmiar i są dopasowanie do kobiecego kształtu, łatwo się je zakłada. Jestem z nich bardzo zadowolona, świetnie nawilżają i dodatkowo chronią przed infekcjami, ponieważ zawierają kwas mlekowy.

Gość horslessufu1974ybubd
ale to nie jest prowokacja, ja naprawdę nie potrafię tego włożyć czy ktoś tak miał? Jasne http://ppbw.de/31

Gość gość
i owszem, zawsze miałam problemy, używałam sposobów wymienionych wyżej

Gość gość
Też mam Lactovaginal(musi być dobry) jeśli tyle dziewczyn jak widać tutaj go stosuje. Sposób aplikacji jak wyżej z wodą i jedną nogą na wannę czasem w łóżku przed snem tylko musisz rozluźnić mięśnie, przecież to miejsce przystosowane jest do większych rzeczy;)