Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy! uroda.

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat, jak wiadomo okres dojrzewania i prełno pryszczów i krost. Chodząc do szkoły zakrywam krosty i ogolbie robię makojaż pudrem sypkim odpowiednim do koloru twarzy, usta maluję błyszczykiem. Brwi delikatnie kredka brąxowa. Nie chgve w gimnazjum jeszcze malowac oczow kredką i rzęs tuszem, do szkoly na razie nie..po gimnazjum. Mam wlosy do pasa a nawet dluzsze. Brazowe, geste. Zazwyczaj chodze w warkoczu na bok, z przedziałkiem na srodku, nie mam jak za bardzo fryzury zrobic bo wlosy baaardzo dlugie i do szkoly nje wiem jak za bardzo. koledzy z klasy i z gimnazjum nasmkewaja sie, ze brzydka, typlkwe klasowe wysmiewanie ''brzydka jestes', etc. Ja mam do siebie dyans i nie uwazam, ze brzydka jestem, tylko, ze mjsze w sobie cos zmienic. Pomkzecie troche? :)) z gory dziękuje!!

Gość gość
Wygladqdz swietnie. Moze po prostu trodzke skroc wlosy i nos rozpuszczone i wycieniowane kolo twarzy. Wyglada super. Poogladj sobie zdjecia roznych fryzur i idz z tym do dobtego fryzjera.

Po pierwsze to nie przejmuj się tym co mówią inni, jeśli uważasz, że nie jesteś brzydka to pewnie tak jest. Przepraszam za określenie ale dzieciaki w Twoim wieku ( szczególnie chłopcy) tacy już są. A jak już chcesz coś zmienić to tak jak w komentarzu wyżej idź do dobrego fryzjera i zrób coś z włosami to bardzo dużo zmienia. A i zazdroszczę włosów sama bym chciała takie:) Głowa do góry!