Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drodzy Panowie kiedy w końcu zmądrzejecie?

Polecane posty

Gość gość

Niestety większość facetów tępo "analizuje" denne argumenty typu "wszystkie wynalazki należą do facetów", "wśród szachistów jest tylko jedna kobieta" blablabla nie próbując zrozumieć przyczyn tępo przyjmując tylko to jest dla nich atrakcyjne,a wytłumaczenie jest tak banalne ale widać dla nieogarniętego samca nadal nie oczywiste. Kiedyś kobiety nie mogły się kształcić, jedyne co mogły to robić w polu, rodzić dzieci i zajmować się domem...chociaż nie, musiały jeszcze służyć swemu mężusiowi żeby ich w tyłek nie kopnął bo i za co by wtedy żyły? Jak mogły cokolwiek wynaleźć nie mogąc pracować, prowadzić badań, kij wie ile z tych wynalazków to pomysły kobiet, które mogły być opatentowane jedynie przez ich mężów. Wszelkie obrazy, dzieła literackie, rzeźby itp tworzyły kobiety pod którymi podpisywali się zazwyczaj właśnie ich mężowie, tylko niektóre z nich próbowały WYWALCZYĆ (często z tragicznym skutkiem) możliwość podpisania się pod własnym dziełem, taki stan rzeczy nie był zbyt mobilizujący ażeby poświęcić swój czas na coś co i tak nie będzie docenione. Jeśli chodzi o zawody szachowe to wcale nie dziwi mnie fakt, że większość zawodników to faceci bo nawet ja nie znam kobiety, którą jarałoby spędzenie kilku godzin na graniu w nie, ale czy to znaczy że kobiety są głupsze? Mniej inteligentne? Mniemam, ze wynika to z faktu iż w szachy dawniej grali własnie mężczyźni i widać przejęli pasje swych dziadków...taki facet to ma dobrze baba się wszystkim w domu zajmie, a on z czystą głowa może sobie grać.......myślę, że kobiety z całym domem na głowie nie są w stanie nie myśleć o dzieciach i innych pierdołach już nie mówię o stracie ich cennego czasu..nie usprawiedliwiam ich, to są tylko moje gdybania.Prawica na czele z JKM twierdzi iż kobiety pełnią bardzo ważną rolę w wychowaniu dziecka, ale ojciec też jest bardzo ważny tego Wam oczywiście nie powie. Kolejna złota myśl JKM to to, że większość niskich stanowisk obejmują kobiety.. a jak myślicie kogo zatrudni pracodawca na wyższym stanowisku mając do dyspozycji kobietę i mężczyznę? Oczywiście że faceta bo ten nie urodzi za chwilę dziecka, nie będzie brał płatnego urlopu i myślał o nim zamiast o pracy, nikt nie chce pracownika, który dodatkowo pracuje w domu, na dwa etaty..a tak własnie robi większość kobiet bo i nie stać ich na gosposię. Dlatego kobietom pozostają inne stanowiska te na kasie i z najniższej półki gdzie pracodawcy chętnie zatrudniają kobiety a czasami wręcz zastrzegają, że jest to praca tylko dla kobiet... a co to oznacza?-Niskie zarobki. Większość jego wypowiedzi wskazuje na jego bezmózgowie i osób, które go popierają, skąd u Was te kompleksy? Na siłę chcecie wmawiać kobietom, że jesteście lepsi? Coś tu jest nie tak, a może boicie się że za kilkadziesiąt lat kiedy upadną głupie stereotypy kobiety okażą się lepsze? Jest dużo inteligentnych kobiet jak i mężczyzn i nie wolno uważać się z góry za lepszego w porównaniu z kobietą bo to żałosne i głupie. Badania na IQ? Niby są jakieś badania ? No ciekawe że nigdzie takowych nie znalazłam a niedawno się tym zajmowałam...no ale oczywiście JKM ubzdurał to sobie, żeby na siłę komuś udowodnić wyższość swojej płci.....Kobiety są o wiele dzielniejsze od Was facetów, mimo stereotypów stawiają czoła nawet jeśli otaczają się w danej pracy samymi facetami, czy jakiejś politechnice gdzie muszą żyć z poczuciem że ktoś uważa je za gorsze a takie podejście dodatkowo zaniża ich wiarę w siebie.A rzeczywiście udowodniono, iż w zależności od ubrania, czy tego jak nas postrzegają inni faktycznie zaczynamy być w czymś albo gorsi albo lepsi. Gdyby faceci mieli rodzić to przez 9 miesięcy płakaliby i użalali się nad sobą, jakie to straszne ojej i jeszcze by zarządzono żeby kobiety im za to płaciły a oni oczywiście by byli wynoszenie na piedestały jako bohaterowie...zresztą nawet dzisiaj bardziej szanowani są za to że zwalili konia niż że kobieta w bólach dla nich nie do wyobrażenia rodziła dziecko....to faceci w większości zdradzają mając stałą partnerką, to oni zostawiają zazwyczaj rodzinę....a to też dowód na niskie IQ ...I to są dowody a nie marzenia dla zakompleksionych mężczyzn, którzy uwierzą szanownemu panu J.. żeby podnieść sobie samoocenę.

Gość gość
Kopernik była kobietą!!

Gość gość
Czyli cała historia którą wkuwałem to fałsz ?

Gość dupniety_na_umysle
Gdyby faceci mieli rodzić to przez 9 miesięcy płakaliby i użalali się nad sobą xxxx Nie, po prostu nie seksilibyśmy się i nie musieli rodzić.

Gość gość
Zmądrzeje tylko wtedy gdy poznam normalna kobietę 🖐️

Gość gość
Nie nie była i nie jest dla mnie ważne czy to był mężczyzna czy kobieta, liczy się tylko to co dał ten człowiek światu. Nie nienawidzę mężczyzn, nienawidzę tylko ludzi głupich egoistów, którym wszystko można wmówić i sterować jak kukłami..

Gość gość
Nie seksiliby się? Właśnie dlatego że są egoistycznymi dupkami i tak naprawdę wiekszość to cienkie bolki, którzy nie są w stanie zrobić nic dla innych bezinteresownie

Gość dupniety_na_umysle
Nie nienawidzę mężczyzn xxxx Właśnie widzę... jak na facetów wyjechałaś. Na szczęście jesteś tylko jednostką i twoje zdanie niewiele znaczy i na szczęście są jeszcze kobiety co nas kochają.

Gość gość
Dlatego to kobiety rodzą bo to one mają honor i zasady, są w stanie poświęcić coś dla wyższej wartości jaką jest nowe życie, dzięki kobietom żyjemy my wszyscy, to one nosiły Was w brzuchach i cierpiały żebyscie Wy mogli żyć, dlatego już za to powinniście je szanować i codziennie dziękować im poprzez pomoc i odciążanie.

Gość dupniety_na_umysle
Nie seksiliby się? Właśnie dlatego że są egoistycznymi dupkami i tak naprawdę wiekszość to cienkie bolki, którzy nie są w stanie zrobić nic dla innych bezinteresownie xxxx Jakbym miał jęczeć ze strachu to na pewno nie... po za tym do bycia rodzicem trzeba dużej odpowiedzialności bo inaczej dzieci wychowują się w patologii. Nie każdy się nadaje. Jestem egoistą i nie zamierzam mieć dzieci.

Gość gość
kobietom nigdy nikt nie bronił myśleć, skończcie brednie o wykształceniu itp bo większość odkryć/przemyśleń dokonali faceci którzy nie mieli pełnego wykształcenia a i byli tacy co nie mieli go w ogóle.

Gość gość
Kocham mężczyzn opiekuńczych, pracowitych i inteligentnych którzy szanują innych tak samo jak Wy kochacie kobiety które mają określone cechy a nienawidzicie tych które w jakiś sposób Was ranią, nie przejawiaj swej głupoty chuopie

Gość dupniety_na_umysle
Wiele też kobiet ma dzieci, które nigdy nie powinny mieć. Albo zachodzą w ciążę.

Gość dupniety_na_umysle
trudno kochać kogoś kto się nad nami znęca.

Gość gość
kobietom nigdy nikt nie bronił myśleć, skończcie brednie o wykształceniu itp bo większość odkryć/przemyśleń dokonali faceci którzy nie mieli pełnego wykształcenia a i byli tacy co nie mieli go w ogóle. Nie przeczę że wielu wynalazców to mężczyźni których wynalazki były ułatwieniem w ich codziennej pracy, kobiety musiały w tym czasie myśleć o dzieciach a faceci o robocie i na pewno nie byli to chłopi spędzający całe dnie w polu, a na pewno byli lepiej wykształceni od kobiet które nie potrzebowały szkoły do zajmowania się domem i dziećmi. Nikt nie bronił im myśleć? Żebyś się nie pomylił przypadkiem.

Gość dupniety_na_umysle
To dobrze, że przynajmniej kochasz tych dobrych, bo już myślałem że wszystkich nienawidzisz. Co do wynalazców to daj sobie spokój, nie macie z czym konkurować.

Gość gość
Tak, nie mówię że kobiety są super a faceci to głąby i debile. Kobiety tak jak i meżczyźni to przede wszystkim ludzie, często kobieta zachowuje się jak typowy facet i na odwrót. Płeć nie wiele determinuje ew. cechy takie jak agresja, dążenie do władzy ( u facetów) i wrażliwość czy opiekuńczość ( u kobiet ) ale te cechy często też nabywamy...Cechy takie jak inteligencja czy twórcze myślenie dziedziczymy niezależnie od płci :)

Gość gość
Mężczyźni to przeważnie pedofile, mordercy i psychole , nic nowego

Gość dupniety_na_umysle
Jeśli chodzi o przestępczość to też niestety jesteśmy lepsi. Kolejna wojenko męsko-żeńska. Też uważam, że kobietom należy się szacunek, ja "swoją" bardzo szanuję. Ps. samochodami też pewnie lepiej jeździcie ?

Gość gość
Płeć dużo determinuje, obie się uzupełniają, a kto tego nie rozumie ten sam cierpi.

Gość gość
"Mężczyźni to przeważnie pedofile, mordercy i psychole , nic nowego" brak na to przekonujących dowodów. Tylko nie powołuj się na statystykę, bądź poważna.

Gość gość
babbage też żerował na żonie... to ona wynalazła komputer :o

Gość dupniety_na_umysle
Autorka z czymś wyskoczyła, potem zaczęła sobie sobie zaprzeczać. Próżna dyskusja.

Gość gość
Jęczenie niedor****nej frustratki :D

Gość gość
Powiem tak faceci częściej jeżdżą, maja większe doswiadczenie a kobiety którym się wmawia ze nie potrafią zaparkowac będzie trudniej to zrobić (siła sugesti) osobiscie świetnie jeżdżę i parkuję choć mam prawko niecały a mój mąż już zniszczył raz auto przy parkowaniu i dlatego zawsze ja parkuję za niego..co do przestępstw, otóż sa statystyki poza tym wystarczy posłuchać wiadomości czy poczytać gazety gdzie jakiekolwiek przestępstwo to facet, pewnie sami jesteście zdziwieni gdy raz na jakiś czas jest na odwrót co to oznacza?

Gość gość
statystyka:)

Gość gość
Kim trzeba być żeby zabić dziecko? -kobieta Najwięcej morderstw dzieci popełniają kobiety 🖐️

Gość gość
trzymając się mimo wszystko statystyki (większość ludzi nawet tzw. naukowcy źle interpretują otrzymane wyniki) no to za każdym takim przestępcą stoi jakaś dziunia, która nie musi osobiście brudzić sobie rączek a korzysta.

Gość gość
Drodzy Panowie kiedy w końcu zmądrzejecie? Mam nadzieję że nigdy :P