Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo niski chłopak, czy mogłybyście być z takim?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak, z którym się spotykam ma zaledwie 175 cm wzrsotu, w momencie gdy sama mam 168. GDy zakładam szpilki jestesmy rowni i jakos dziwnie sie czuje. Czy miałybyscie podobnie? Ile same macie wzrostu i ile maja wasi chłopacy?

Ja mam 165 cm, mój facet 175 cm - wiosną/latem zawsze noszę buty na ~7-10 centymetrowym podwyższeniu, więc jesteśmy właściwie równi, ale nigdy nie zwracam na to uwagi i nikt nie zwraca. Problem miałabym wtedy, gdybyśmy byli równi bez butów :D

Gość dupniety_na_umysle
Tytuł : Bardzo niski chłopak. Chłopak, z którym się spotykam ma zaledwie 175 cm wzrsotu xxx No to normalny hahahaha

Gość gość
Haha, myślałam, że ma jakieś 160cm :D A Ty wysoka niby jesteś, że masz takie wymagania? Rzuć tego faceta bo pewnie nie wie z jakim pustakiem się spotyka.

Gość gość
175cm to dosyc niski

Gość gość
ja znam chlopaka ktory ma 160cm i piekna dziewczyne

Gość gość
mój ma 198 cm staje zawsze na palcach jak mu chce dac buziaka, nigdy nie chodze na plaskim bo jestem przy nim malenka : 165 cm :)

Gość gość
Jak jest się powyżej 170cm. Jaka przeciętna kobieta będzie marudzić, że facet ma 175? Rozumiem jakby ona była WYŻSZA od niego, ale tak? To tylko jakieś niskawe laski co to się lubią chwalić "a mój facet ma 190cm i BMW" będą zwracały uwagę na takie rzeczy

Gość gość
Taaa

Gość gość
ja mam 172 cm, spotykam się z chłopakiem co ma też z 171 albo 173 , ale nic do niego nie czuję, pewnie dlatego, że jest tak mało męski :( bo niski.... a już podkochuję się w takim 180cm, gdy założyłam buty na obcasie (8 cm) bylam jego wzrostu , ale to nie problem można zdjąć buty zawsze

Gość gość
"ja mam 172 cm, spotykam się z chłopakiem co ma też z 171 albo 173 , ale nic do niego nie czuję, pewnie dlatego, że jest tak mało męski smutas.gif bo niski.... a już podkoch*ję się w takim 180cm, gdy założyłam buty na obcasie (8 cm) bylam jego wzrostu , ale to nie problem można zdjąć buty zawsze " Powiedz, żeby po seksie 100zł Ci zostawił a Twoja natura...ekhm znaczy miłość się odezwie ;)

Gość gość
seksu nie ma i nie będzie, on mnie nie podnieca :D