Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet4655156

Pytanie do kobiet od faceta

Polecane posty

Gość Facet4655156

Mam takie nurtujące pytanie do kobiet (możliwe, że tylko niektórych). Co wam imponuje w facetach-debilach? Pełno się takich widzi z laskami u boku. Jakby mieli kasę to jakoś tobym zrozumiał, ale debil bez kasy? O co kaman?

Gość gość
właśnie ,zastanawia mnie to :D co nimi kieruje ? Pewnie siebie warci

Gość gość
Nie wiem. Nie mam pojęcia.

Gość gość
Sprecyzuj co znaczy byc dla ciebie debilem? ;-)

Gość gość
oj tam, może maja długie nosy

Gość gość
So wie nase des mannes so der johannes

Gość Facet4655156
Debil - praktyczny brak ambicji, brak zainteresowania rozwijaniem się, brak ogólnych zainteresowania światem, problemy z normalnym wysławianiem się, brak dobrego stylu w ubieraniu się (wyłączam z tej grupy mężczyzn, którzy nie przywiązują do tego uwagi, tzw. "zwariowanych naukowców", ).

Gość gość
Moze mimo tego ze nie maja ambicji dobrze traktuja kobiete ;-) to ze nie rozwijaja sie pod wzgledem naukowym nie oznacza ze sa debilami , czasem sie zdarza ze sa faceci ktorzy sie rozwijaja maja ambicje i zle traktuja kobiete , liczy sie charakter ;-) ;-) ;-)

Gość gość
debil to glupek

Gość gość
ja znam madrych facetow

Gość gość
madry nie zawsze jest wyksztalcony a wyksztalcony nie zawsze jest madry.

Gość gość
autorowi zapewne chodzi o typ dresiarstwa (łysa głowa plus obowiązkowo dres na d***e i nieodłączny papieros w buzi). Myślę że partnerki takich osobników raczej same mają poziom rozwoju mózgu na etapie ameby więc nie jest regułą że każda kobieta rozkłada nogi przed takim.

Gość gość
...a dlaczego łysy to od razu dresiarz? Mój mąż jest łysy (bo tak lubi) i nosi dresy ale na pewno nie jest takim typem faceta -i nigdy nie był nawet za "szczeniaka" . A co do tematu to może debilami wydają się tylko tobie a w rzeczywistości to porządni faceci... nie każdy jest taki na jakiego wygląda.

Gość gość
ja takich omijam, więc to raczej nie do mnie, ale też jestem zdziwiona i myślę, że takie dziewczyny, muszą mieć dużo niższą samoocenę niż ja nawet i biorą co popadnie, bo wiadomo to, kiedy następny? to raz, no a dwa, cholera, miłość jest ślepa :)

Gość gość
a facetów to mało, którym imponują puste lale, zachowujące się jak słodkie idiotki z największym problemem życiowym na jaki kolor pomalować pazurki a co widzą lustro to poprawiają swój paskudny makijaż i uważają że są najpiękniejsze? Nie cierpie bab :D

Gość gość
Coo Coo co co kręci mnie to seks oral oral oral oral... leże rozkrokiem, a ona bokiem, dzwoni telefon już się zaczyna, wychodzę z domu, tak pokryjomu, ide wynająć w hotelu pokój aaaa łooo....to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall.. jestem w trakcie drogi już mi zimno w nogi, jestem coraz bliżej ona w myślach liże...to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall. myślisz coo...myślisz cooo...to to właśnie to..jestem już bliżej a ona niżej, robi to sprawnie i jest zabawnie, lepiej niż żona córka bogacza co do hotelu właśnie wkracza....łooo nie dobrze....myślisz cooo...myślisz coo....to seks orall,,seks orall..seks orall łapy w góre powtarzajcie za mną orall orall orall..myślisz coo. to seks orall , dobry wieczór jesteście cudowni

Gość gość
Też mnie to zastanawia bo znam mnóstwo przypadków że ładna kobieta, wykształcona z ambicjami zadaje się z kolesiem typu: ćpun, nierób, pijak, zadymiarz, kryminalista. Chyba imponuje im ta agresja. A ja spokojny facet z ambicjami pracowity i co każda mnie ma gdzieś, a nawet jak się z kimś spotykam to jestem w sumie olewany i tratowany jak śmieć nawet jak panna sama urodą nie grzeszy... bo jestem za dobry i się staram o czym usłyszałem wprost. Takim debilom układa się zawsze życie nic się nie muszą starać a i tak znajdzie się panienka która za takim będzie latać.