Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem dlaczego Antoni Macierewicz nazywany jest paranoikiem?

Polecane posty

Gość gość
Czarne skrzynki są w rękach Rosjan w sejfach "zaplombowanych" paskami papieru. Naprawdę jesteś tak naiwny by sądzić, że w nich nie grzebali, nie wycinali co niewygodne, nie wstawiali tego co im się podoba? Bo co? Bo Putin obiecał rzetelne śledztwo i obustronną współpracę? Gdzie ta współpraca się pytam?

Gość gość
To dodaj jeszcze ze Rosjanie nie dali nam czarnych skrzynek tylko ich kopie xxNie Rosjanie nam dali tylko ludzie z komisji Millera zrobili parę razy kopie z oryginałów...

Gość gość
Zakłada sie najbardziej nieprawdopodobne hipotezy .I bada się je czy mogły się wydarzyć .Normalne

Gość gość
Instytut Analiz Sądowych im.Sehna w Krakowie bo długich badaniach stwierdził, że nie było zadnych ingerencji w materiał ze skrzynek...

Gość gość
Zakłada sie najbardziej nieprawdopodobne hipotezy .I bada się je czy mogły się wydarzyć .NormalnexxxNie. Zupełnie nieprawdopodobnych i wbrew dowodom nie zakłada się bo śledztwo nigdy by się nie skonczyło

Gość gość
Naprawdę jesteś tak naiwny by sądzić, że w nich nie grzebali, nie wycinali co niewygodne, nie wstawiali tego co im się podoba?xxInstytut Analiz Sądowych im.Sehna w Krakowie bo długich badaniach stwierdził, że nie było zadnych ingerencji w materiał ze skrzynek...

Gość gość
w Polsce są 3 kopie nagrań z czarnych skrzynek, każde nagranie ma inną długość więc nie mogą być żadnym dowodem w sprawie wręcz przeciwnie, są dowodem, że co najmniej 2 kopie (a być może wszystkie 3) zostały sfałszowane!

Gość gość
Zamach jest najprawdopodobniejszą hipotezą Wypadek najmniej prawdopodobną

Gość gość
Mogą skoro zostały zbadane przez IAS im.Sehna.

Gość gość
NA zamach nie ma żadnych dowodów na wypadek są wszystkie.

Gość gość
Kopacz też kłamała, że była przy identyfikacji ciał, a w przy tej jej ideentyfikacji wyszło, ze facet był kobieta. Ludzie obudzcie się! PełO to kłamstwo!

Gość gość
Zamach jest najprawdopodobniejszą hipoteząxxOK. Sprawdźmy.Jakie są dowody na zamach i gdzie w zapisie czarnych skrzynek istnieje taka możliwość?

Gość gość
Kopacz nie mówił że byłą przy identyfikacji ciał.

Gość gość
Mówiła że była przy identyfikacji, przy sekcjach zwłok, a ziemia na miejscu katastrofy była przekopana na metr wgłąb. A jak było naprawdę?

Gość gość
Nie mówiła.

Gość gość
strona 139-14065 posiedzenie

Gość gość
Mówiła z mownicy Sejmowej .

Gość gość
No fakt, taśmy z wypowiedzią kopacz spreparowal Jarek. Shatyn jesteś mistrzem! Shatyn na prezydenta!

Gość gość
Politruk ? Skąd ty tak od reki masz tak precyzyjne dane ze stenogramow sejmowych .Coś tu smierdzi ?

Gość gość
Bo ja wiem co ja pisze czy mówi/ę.

Gość gość
A jak ci coś śmierdzi tzn że z przerażenia się zesrałeś.

Gość gość
Sprawozdanie Stenograficznez 65 posiedzenia Sejmu Rzeczypospolitej Polskiejw dniu 29 kwietnia 2010 r.(drugi dzień obrad)strona 139-140

Gość gość
No fakt, taśmy z wypowiedzią kopacz spreparowal Jarek. Shatyn jesteś mistrzem!Shatyn na prezydenta!xxNo to poprosze o link do takiej wypowiedzi Kopacz...

Gość gość
Pojechałam do Moskwy, mając za współpracowników – ale było to też wsparcie merytoryczne – przede wszystkim 11 patomorfologów, w tym patomorfologów ze specjalizacją z antropologii. Pojechałam do Moskwy z technikami kryminalistyki, z psychologami, a także z lekarzami udzielającymi pomocy rodzinom, osobom, które jednak mimo wszystko traciły zdrowie, a niekiedy ich choroby przewlekłe, w Polsce niedające o sobie znać, podczas tego wstrząsu i tej tragedii nagle się odzywały. A więc byli lekarze opiekujący się również tymi rodzinami. Pojechali z nami także kapłani chcący oddać ostatnią posługę tym, którzy w tej katastrofie zginęli.Z wielką uwagą obserwowałam pracę naszych patomorfologów przez pierwsze godziny. Pierwsze godziny nie były łatwe i to państwo musicie wiedzieć.Przez moment nasi polscy lekarze byli traktowani jako obserwatorzy tego, co się dzieje. To trwało może kilkanaście minut, a potem, kiedy założyli fartuchy i stanęli do pracy razem z lekarzami rosyjskimi, nie musieli do siebie nic mówić. Wykonywali jak fachowcy swoją pracę, z wielkim poszanowaniem ofiar tej katastrofy. Trzeba było przede wszystkim myśleć o tych, którzy nie spali, przyjechali, lecieli samolotem, znaleźli się w obcym kraju, przeżywając swojątragedię i nieszczęście, bo za wszelką cenę chcieli zobaczyć swoich najbliższych. Otoczeni opieką psychologów, znieśli trudy całej procedury – tak to nazwijmy – z wielką godnością. Ze spotkań odbywanych w hotelu, w którym przebywali najbliżsi ofiar, pamiętam, kiedy minister Arabski i ja dziękowaliśmy najbliższym, bo im się to należało. Powiem państwu szczerze, że – mimo że jestem lekarzem i niejedno w życiu widziałam – nie do końca byłam przygoto-wana na to, co mogę zobaczyć. Wyobraźcie sobie państwo tych, którzy tam przyjechali ze swoim nieszczęściem. Dzięki pomocy psychologów i trosce, również naszych lekarzy z pogotowia lotniczego, którzy po pierwszym sygnale byli gotowi do wyjazdu z całym sprzętem i z kompletem wszystkiego, co potrzebne do ratowania życia i zdrowia, ci ludzie to wytrzymali. Jeszcze raz im za to bardzo dziękuję.

Gość gość
Sejmowe stenogramy też są manipulowane i wycina się z nich to co niewygodne.

Gość gość
I tak calkiem przypadkowo masz pod ręką całe archiwum podzielone na działy ? Dział Maciarewicz Dzial Smoleńsk Dzial Kaczyński Dzial PiS Dzial kościół Sorry ale to nie jest normalne .Ty jesteś chory :-)

Gość gość
No i gdzie tu jest o udziale w sekcjach?

Gość gość
Sejmowe stenogramy też są manipulowane i wycina się z nich to co niewygodne.xxTo wskaż inne źródła. Sprawdzimy...:D

Gość gość
Tego typu archiwa czasem przydają się w mojej pracy.A więc musze je mieć pod ręką.

Gość gość
Pamiętam co mówiła z mównicy sejmowej i w wypowiedziach dla mediów, nie wymyśliłem sobie tego, nie wydawało mi się.