Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem dlaczego Antoni Macierewicz nazywany jest paranoikiem?

Polecane posty

Gość gość
Nie no Shatyn, za chwile napiszesz nam, ze w Wylatowie wylądowało UFO i ze nie była to prca ludzi. Dobry jesteś, ale po tabletce lepiej byś czail faktu :D

Gość gość
No i co "mondrale"???Gdzie linki do wypowiedzi Kopacz jak mówiła o sekcjach?Bo przy identyfikacjach rzeczywiście była...Nie macie linków?No jak mi przykro...:D

Gość gość
Pamiętam co mówiła z mównicy sejmowej i w wypowiedziach dla mediów, nie wymyśliłem sobie tego, nie wydawało mi się.xxJAk widać.. Zacytowałem co mówiła...:D:D

Gość gość
Praca ? Od dawna to podejrzewalem :-)

Gość gość
No dobra...Sa te linki czy nie?Bo ja musze kończyć i zacząć się pakowac...O 3 wyjeżdżam...

Gość gość
Wyjeżdżasz do Moskwy?

Gość gość
Praca ? Od dawna to podejrzewalemxxWcale ci się nie dziwie bo to normalne że ludzie pracują.Ale trzeba ich aż tak podejrzewać że pracują?:D:D:DRozumiem nierobie...Nie wpadło ci do głowy, że ja mogę pracowac...Omamista bida jedna...:D:D

Gość gość
Dokąd wyjeżdżam to moja sprawa.I tak nie napisze bo byście się posikali z zazdrości.A tak możecie pobujac w omamach...:D

Gość gość
jedziesz do Amsterdamu dawać d**y za kasę, bo PełO woli za darmo? Majac kasę i tak nie zaczniesz myslec

Gość gość
Pracownik dzialu propagandy ?

Gość gość
Jak widać linków nie ma...:D:DSłusznie się domyślałem...No to PAPA bidy...I rada na przyszłość. Jak chcecie dyskutowac to najpierw zapoznacie sie z faktami. Nigdy odwrotnie bo będziecie tak jak tutaj wychodzić na idiotów...No to PA Może jeszcze tutaj zajrzę jak zdążę...

Gość gość
Shatyn - pracownik Ministerstwa Prawdy

Gość gość
Zamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

Gość gość
Linków nie dostaniesz bo przecież sam je usuwałeś z internetu albo twoi koledzy z Ministerstwa Prawdy, dlatego jesteś taki pewny siebie

Gość gość
Też nie rozumiem. Przecież nie jest paranoikiem a bardzo cynicznym kłamcą i oszustem.

Gość gość
Bo Shatyn myśli ze wszystkim ich szef zainstalował archiwum .Otóż ja podobnie jak kilku tutaj jesteśmy prywatnie Shatyn natomiast ciężko pracuje w dziale propagandy. :-)

Gość wawcia powraca1111
Instytut Analiz Sądowych im.Sehna w Krakowie bo długich badaniach stwierdził, że nie było zadnych ingerencji w materiał ze skrzynek.. x moze taki rozkaz dostali zeby tak powiedziec bo bali sie samobojcy seryjnego :D

Dokąd wyjeżdżam to moja sprawa. I tak nie napisze bo byście się posikali z zazdrości. A tak możecie pobujac w omamach... x sikamy to my raczej z radosci ze nie bedzie ciebie przez jakis czas w koncu czlowiek odpocznie od tej nachalnej propagandy sukcesu i twoich bredni bo sie juz rzgyac chce jak potrafisz kazdy temat zasrac swoimi madrosciami

Gość gość
Oj tak .męczący jest gościu .

Gość gość
Strasznie męczący. Zawsze złapie na kłamstwie, nie da się go oszukać.

Gość gość
Macierewicz to nie paranoik. To najgorszy rodzaj kłamcy, oszusta wykorzystujący tragedię ludzi do własnych, małych politycznych celów razem z Kaczyńskim. Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych odpowiedniego słowa, żeby nazwac człowieka robiącego takie draństwa.

Gość gość
A jakie to te jego dranstwa ? :-):-)▪

Gość gość
Śp. Andrzeja Leppera propaganda lewicowa też tak nazywała, by z prawdomownego zrobić osobę niepoważna.

Gość gość
Największym dranstwem Maciarewicza i Kaczyńskiego to to że podniesli wiek emerytalny do sedziwej starosci , podniesli wszystkie podatki i obzeraja się osmiorniczkami popijając drogim winem za pieniądze podatników :-):-):-)

Gość gość
Każdemu się zdarza. Ci z PO też tak mają.Ale takich przekrętasów jak PiSowcy z Hofmanem na czele to dawno nie było i w PO nie ma.Teraz jeszcze doszedł Giżyński.Prezes za to tylko o fałszerstwach na które nie ma żadnych dowodów.

Gość gość
Ale Hofman nie jest czlonkiem PiS .A dziwne ze jak wyszło ze Radosław wydał o wiele więcej szybko sprawa trzech amigos zniknęła z mediów :-)