Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjakot

Chce mnie zmusić do seksu ?

Polecane posty

Gość alicjakot

Hej ! Mam 19 lat, wczoraj obchodzilam urodziny. Dostałam od swojego chłopaka prezent…. A jestem z nim rok i jeszcze tego nie robiliśmy. To znaczy seksu, nie uprawialiśmy seksu. Uwazam ze seks jest czyms wyjatkowym i planuje poczekac z tym do slubu. Powiedziałam mu o tym po około 2 miesiacach spotykania się i on powiedział, ze rozumie mnie i ze będzie to szanowal. No to ja się ucieszyłam, az do wczoraj kiedy rozpakowałam prezent…. Prezent mnie troche zdziwil i nie wiem jak mam to odebrac. Dostalam od swojego chłopaka cos takiego http://allegro.pl/album-pozycje-seksualne-nowa-kamasutra-29x29-212s-i4810240848.html Fajny prezent i tak dalej, ale raczej fajny dla malzenstw które uprawiaja seks. Dlaczego kupil mi cos takiego ? Chce mnie do czegos zmusic ? Czy o co mu chodzi ? Niby powiedział, ze szanuje mój wybor, a tu nagle takie cos. Jak mam z nim o tym porozmawiac ? Nie rozmawialiśmy o tym jeszcze, bo nie było kiedy. Prezent dostalam w obecności 3 kolezanek i ich chłopaków, wiec nie było jak poruszyc tematu…. Pomocy.

Gość gość
Partner zasugerowal Ci, ze skoro nie dbasz o swoje umiejetnosci praktyczne, to chociaz opanuj w dobrym stopniu teorie. Seks jest czym wyjatkowym, bede czekala z tym do slubu, bla, bla, bla. Zimna i aseksualna kloda jestes. Partner Cie nie pociaga, a Ty dorabiasz ideologie do swojego problemu.

Gość gość
Po prostu pora się pobzykać.

Gość gość
Przecież to spam, durne pelikany :O Chodziło wyłącznie o zareklamowanie towaru na allegro :P