Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wg was powinien MINIMUM zarabiac facet?

Polecane posty

Gość gość

piszice

Gość gość
Moj zarabia 6 i uwazam, ze to niezle, ale wczesniej zarabial 3 i tez bylo ok.

Gość gość
2,5-3 jak na kawalera, ewentualnie+ dochód jego kobiety/żony, to na dzisiejsze realia, to już jest całkiem, całkiem :)

Gość gość
całkiem całkiem to jest wydac za kolacje 1200zł z kasy budzetu

Gość gość
hahaha :)

Gość gość
Coo Coo co co kręci mnie to seks oral oral oral oral... leże rozkrokiem, a ona bokiem, dzwoni telefon już się zaczyna, wychodzę z domu, tak pokryjomu, ide wynająć w hotelu pokój aaaa łooo....to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall.. jestem w trakcie drogi już mi zimno w nogi, jestem coraz bliżej ona w myślach liże...to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall. myślisz coo...myślisz cooo...to to właśnie to..jestem już bliżej a ona niżej, robi to sprawnie i jest zabawnie, lepiej niż żona córka bogacza co do hotelu właśnie wkracza....łooo nie dobrze....myślisz cooo...myślisz coo....to seks orall,,seks orall..seks orall łapy w góre powtarzajcie za mną orall orall orall..myślisz coo. to seks orall , dobry wieczór jesteście cudowni

Gość gość
kochanka pazurki wystawila, mrau:) ile zarabia Franek?

Gość gość
1000 zł a ja 10 000. Wtedy będziemy zawsze zgodnym małżeństwem a on będzie kochał mnie do końca życia :)

Gość gość
A tak na serio to 3 tys to minimum, najlepiej 5 tys.

Gość gość
3 tys to mało w sumie jednak minimum 4500.

Gość gość
a ja zarabiam 60tys. a i tak zadnej z was bym nie chcial:p

ciekawe z kad wy te zarobki biezecie u nas jak facet 2000 wyciagnie to jest super i jak wogóle wypłąca bo wszedzie na czarno biorą.

Gość gość
mają fantazję ludzie piszący na kafe :D

Gość gość
Minimum 2 /2,5 tys. , moje minimum to 1500 netto, za niższą kwotę bym nie poszła do pracy, oczywiscie to za pracę w normalnych godzinach, tzn. 8-16, pn-pt, bo w nocy i świeta to juz 2500-3000 za mniej sie nie opłaca. Oczywiście to stawki MINIMUM, czyli bez wakacji, szalenstw itp.

Gość gość
Mój mąż zarabia 5 tys netto. Bo ma dobre studia skończone i pracuje w zawodzie w dużej korporacji. Nigdy nie miał problemów z praca. U mnie bywało różnie bo mam zawód ogólny biurowy i kadrowy, ale umiem sprzedać się na rozmowie. Teraz mam dobrą pracę i fajne wynagrodzenie-zarabiam od 2500 do 3500. Zależy jakie są premie i dodatki socjalne. Ale obydwoje musimy się nieźle nachapać w tych robotach ale warto. W ciągu ostatnich 5 lat byłam na 4 rozmowach kwalifikacyjnych i z każdej chcieli mnie zatrudnić. Umiem łatwo dopasować się do osoby prowadzącej rozmowę i wyczuć ją znam dobrze język obcy. Pewnych rzeczy można się wyuczyc jeśli jest się dobrym obserwatorem. Miesszkamy w Poznaniu. Nie uważam, że tutaj ciężko znaleźć pracę i nie uważam że w Polsce jest gorzej niż w krajach UE. Wręcz przeciwnie. Polska szybko się rozwija i jest coraz więcej możliwości. Trzeba się dużo uczyć i dokształcać, to bardzo pomaga.

Gość gość
dziwnie postawione pytanie. A ile powinna zarabiać kobieta i dlaczego mniej niż facet? !!!!