Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkaa99

Czy mozliwe ze bede w ciazy ? ..

Polecane posty

No wiec mam problem, kochalam sie z chłopakiem i pękła nam gumka, nie doszło do wytrysku ale miałam dni plodne. Dla pewności około 20 godzin po wzielam Norlevo i nie był to 1 raz kiedy zazylam ta tabletkę, brałam ta sama około 2 miesiace przed ta. Teraz spoznia mi sie okres 4 dzien .. Mam bol w piersiach od dłuższego czasu i lekkie kłócie w brzuchu jak przed okresem ale nie za często. Czy myślicie ze powinnam zrobic test ciążowy ? Ps. Tamtym razem 2 miesiace temu po zażyciu norlevo okresu dostałam normalnie w planowanym terminie i miałam 7 dni po zażyciu norlevo lekkie krwawienie a tym razem nic sie nie działo. :/

Gość gość
A wiesz co to test ciążowy ? Możliwe jest. Tabletka nie zadzialala i trach. Zrób test i tyle

haha. no co ty nie powiesz ? po prostu pisze bo moze nie tylko mi opuznia sie okres to jej tabletce.. jak okresu nie dostane do srody to ide zrobic test.

Gość gość
Nie sądze, że to ciąża. Taka tabletka ma dużą dawkę hormonów, więc pewnie dlatego spóźnia Ci się okres. Jeśli korzystacie z prezerwatyw to starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne. Zminimalizujecie ryzyko wpadki. a jeśli będziesz mieć jakieś wątpliwości w wyznaczaniu faz cyklu zawsze możesz sobie kupić mikroskop owulacyjny.

Gość gość
Po pierwsze to zmień zabezpieczenie skoro musisz tyle biegać bo te tabletki

Gość gość
A zazywanie tej tabletki tak czesto nie ma na pewno konsekwencji? To bomba hormonalna przeciez. A moze tu jest problem?

Wlasnie dostalam okres, spoznil sie kilka dni a stresu bylo nie malo... teraz zaczne brac tabletki anty i mam nadzieje ze wiecej nie bede musiala sie tak stresowac :)