Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszlybyscie w taka pogode jak.dzisiaj na spacer z 3 tygodniowym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

W ogole nie mam doswiadczenia z malymi dziecmi :o polozna mowila zeby powyzej -4 zostac w domu, a Wy jak myslicie?

Gość gość
Ja z moją córką 7mc chodzę w każdą pogodę ale z takim 3tygodniowym maluchem to chyba bym się wstrzymała. Nie wiem jaka u Ciebie pogoda ale u mnie bardzo wietrznie.

Gość gość
No u mnie też wieje wiatr. Z kilkumiesięcznym też nie.miałabym wątpliwości żeby wyjść :) ale nie wiem co zrobić z takim malutkim

Gość gość
Nie. Z 3 tygodniowym nie wyszłabym.

Gość gość
A co ty sie tu pytasz ? Znajda sie wariatki,co twierdza,ze wychodza w kazda pogode,czy wieje,leje ,ziab,ze psa nie wypedzisz,ale one,wzorowe matki lataja,jak te glupie...

Gość gość
mój urodził się zimą w grudniu kiedy to było przez parę dni -10,15 ,położna powiedziała żę zaraz jak wrócimy iść na spacer czyli z 4 dniowym dzieckiem byliśmy na spacerze 30 min w temp -10 .Nie wiało ,słoneczko świeciło nic mu się nie stało .

Gość diablica tasmańska
Taka jak dzisiaj u mnie tak. Ale jest piękne słoneczko i praktycznie 0 wiatru. Taka jak wczoraj - mroźny wiatr, i ponuro - nie.

Gość gość
ja nie wychodzę od tygodnia i jeszcze przez tydzień będę siedziała z małym w domu - antybiotyk. Już mnie nosi...

Gość gość
4-dniowe dziecko,minus 10 :-/ ja bym nie ryzykowala,owszem,przy otwartym oknie,na jakies 10 minut,ale jak widac roxne sa szkoly

Gość gość
ja dziecko w tym wieku werandowałam, czyli wywoziłam na balkon ubrane we wózku i pod kocykiem albo w pokoju przy otwartych drzwiach tarasowych na 10 -15 minut i przy okazji sie przewietrzyło w domu

Gość gość
Cos mi się zdaje,że ty wcale nie masz ochoty iść:O dziecko będzie grubo ubrane,przykryte w gondoli a do tego z pewnością masz pokrycie na wózek,wiec wytłumacz mi co się dziecku stanie przez pół godziny?a poza tym dziecko ma trzy tygodnie a nie trzy dni:O

Gość gość
Większe opory miałabym z wywiezieniem kilkumiesięczniaka w spacerówce niż takiego malucha w głębokim wózku. Do niego ten mróz dociera w formie bardzo okrojonej :P JA mam dwójkę dzieci zimowych i z obojgiem wychodziłam.

Gość gość
Powinnas wyjac na max 10 min

Gość kasia66
Nie.

Gość gość
ciekawe czy Skandynawowie też mają takie dylematy Ja bym wyszła.

Gość gość
A Polska to Norwegia ? Wez ,sie puknij !