Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny małpiszon

Na tym kończę etap tej znajomości

Polecane posty

Chłopak jest naprawdę zaje***ty. Modnie ubrany, przystojny. Nie jakiś wieśniak. Air maxy, dresy z RPK, bluzy z PROSTO, buty z New Balance, no mój typ. Ale charakter? Żenada. Jakieś zakazy, nakazy - porażka. Nie pozwala mi wychodzić ze znajomymi, spotykać się z kumplami, zero imprez, picia, jarania, fukania... Co to ma być!? :o Niech spada i szuka sobie innej głupiej, ja się dostosowywać nie mam zamiaru. 🖐️

Gość gość
Coś czuje, ze teraz mi będziesz targala bagiete ;) RPK dresy tylko wiesniaki noszą

Gość gość
no i ma rację ,jak można ćpać?w dodatku kobieta ..albo pić??zwariowałaś?,a co do markowych ciuchów to akurat one nie świadczą o tym ze jest ,jak się brzydko wyraziłaś"za.....y". tylko raczej pusty.Boże co za żenada.S

Gość gość
a co mnie firmówki obchodzą?,są ważniejsze rzeczy na świecie,jak już coś piszesz do mnie to przynajmniej nie przeklinaj bo tego nienawidzę,!a dres to normalny strój tylko nie na każdą okazję .s

Gość gość
Pić i imprezować też nie powinnaś,kobieta powinna dobrze się prowadzić.S

Gość gość
nie sądzę byś dożyła starości

Gość gość
nawet małolaty powinny dobrze się prowadzić,zwłaszcza one.A jak już pójdziesz z kimś do łóżka to albo z kimś z kim weźmiesz ślub ,albo lepiej tego nie rób.S

Gość gość
Pomodlę się za Ciebie byś już więcej nie wklejał takich zboczonych linek coś widać że myślisz tylko o takich rzeczach,to przykre ale wiesz to można leczyć..Pozdrawiam.s