Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pedagogika to studia dla debilek bez ambicji

Polecane posty

Gość gość

eeee

Gość gość
nom, prawda

Gość gość
żeby zakładać takie tematy i interesować się tym co inni studiują to dopiero trzeba być debilką bez ambicji :D:D:D

Gość gość
ja skończyłem prawo i pogardzam pedagogam, to debile nie dorastające mi do piet, ja kułem kodeks karny, a oni uczyli się jakiś bzdur o dyslekcji

Gość gość
No popatrz, a jak ja konczylam pedagogike, ponad dwadziescia lat temu, to byly to super studia....

Gość gość
gość dziś a ja skończyłem informatykę i pogardzam takimi pacanami po prawie

Gość gość
Haha dokładnie :D

Gość gość
dziś ja skończyłem prawo i pogardzam pedagogam, to debile nie dorastające mi do piet, ja kułem kodeks karny, a oni uczyli się jakiś bzdur o dyslekcji xxxx Debilem to jesteś ty, skoro używasz słów , których nie znasz Nie ma czegoś takiego jak dyslekCja ( chyba, że ktoś na lekCje nie chodzi;) ), dyslekSja jak już :D

Gość gość
do "żeby zakładać takie tematy i interesować się tym co inni studiują to dopiero trzeba być debilką bez ambicji". Ja nie mam ambicji? Weterynarzem jestem 5 lat kucia, bez imprez, bez wychodzenia nigdzie do kina do teatru, pochłonięta nauką, później podyplomówka SPECJALIZACYJNA dojezdzanie 300 km na zajęcia. Potem awans w pracy , teraz jestem zastępca szefa, zarabiam niż wy po pedagogice 5 razy wiecej (5 tys) i co ?

Gość gość
ja skończyłem prawo i pogardzam pedagogam, to debile nie dorastające mi do piet, ja kułem kodeks karny, a oni uczyli się jakiś bzdur o dyslekcji xxx I pewnie jesteś bezrobotny jak większość ludzi po prawie :P i siedzisz cały dzień na kafeterii i piszesz nad wyższością prawa nad pedagogiką :o nawet pisać poprawnie nie potrafisz prawniku sfrustrowany

Gość gość
do "żeby zakładać takie tematy i interesować się tym co inni studiują to dopiero trzeba być debilką bez ambicji". Ja nie mam ambicji? Weterynarzem jestem 5 lat kucia, bez imprez, bez wychodzenia nigdzie do kina do teatru, pochłonięta nauką, później podyplomówka SPECJALIZACYJNA dojezdzanie 300 km na zajęcia. Potem awans w pracy , teraz jestem zastępca szefa, zarabiam niż wy po pedagogice 5 razy wiecej (5 tys) i co ? xxx Nie interesuje mnie co kończyłaś i ile zarabiasz chodzi mi o sam fakt zakładania takich beznadziejnych tematów. Co cię w ogóle obchodzi na jakie ktoś studia idzie. Jak ci się tak świetnie żyje to co się jacyś pedagodzy obchodzą. Dla mnie jesteś zwykłą idiotką.

Gość gość
prowo 1/10

Gość gość
Weterynarzem? Żaden lek.wet. w ten sposob o sobie nie powie, taki z ciebie wet jak ze mnie baletnica.

Gość gość
I na kogo awansowales/as? Na powiatowego?

Gość gość
tak na powiatowego