Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam bardzo zniszczoną twarz

Polecane posty

Gość gość

co moge z tym zrobić?

Gość gość
przestan uzywac kosmetykow sprzedawanych przez domokrazcow?

Gość gość
Witam. Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetowąwww.cofamyczas.pl Znajdziecie tam państwo cudowyny Kwas Hialuronowy który już po pierwszym zastosowaniu daje efekt liftingu. Rozkurcza zmarszczki mimiczne, ujędrnia i silnie nawadnia skórę.Kwas bez problemu przenika przez skórę, wiążąc duże ilości wody wypełnia zmarszczki. Jest najlepszym balsamem dla skóry, łagodzi podrażnienia, przywraca jędrność i elastyczność, napina zwiotczałą skórę. Najlepszy składnik nawilżający. Serdecznie zapraszam na naszą stronęwww.cofamyczas.pl

Gość gość
Bardzo dziekuje

Gość gość
>>>przestan uzywac kosmetykow sprzedawanych przez domokrazcow? <<< 'użytkować kosmetyków' - ja pierdzielę :D chyba 'użytkować kosmetyki', jeśli już?

Gość gość
spadajcie z tą reklamą kasę tylko chcą od naiwnych wyciągnąć...

Gość gość
może źle się odżywiasz albo właśnie używasz nieodpowiednich kosmetyków? lepiej spytaj się o to jakiegoś specjalisty. niedawno sama pytałam się farmaceutki o skład kremu z Biedronki :P może Tobie też pomoże? Albo dietetyczka? Jak coś 703 402 502

Gość Domowy dermatolog
Podobno okłady ze świeżej spermy regenerują skórę. Zawsze możesz wypróbować - tylko uważaj na oczy, bo zapalenie spojówek załatwione.

Gość domowy dermatolog
próbowałem też kupy mojego chłopaka zmieszanej z łajnem afrykańskiej antylopy działa cuda.TYlko potem mówili na mnie gów/no jad

Gość gość
Witam serdecznie, mam do zaoferowania najnowszy trend w kosmetologi jakim jest Serum Zlota. Stosuje się go w kosmetologi do zabiegów upiększania, zloto zmniajsza powstawanie zmarszczek, regeneruje już istniejące, ponadto nawilża skórę i eliminuje przebarwienia. Wyjątkowy i oryginalny prezent dla bliskiej osoby. Zapraszam do zapoznania się z ofertą. http://razem.net/p/64